Tak ada jiwa nak menulis ayat power sales?

Biar betik.

Maaf, sukar bagi anda nak maju dalam bisnes ini.

Tak ada jiwa menulis.

Tak ada skill, tak mahu usaha, lagi parah.

Jangan kata ayat sales power tak penting.

Bisnes anda bakal melingkup.

Dan bagi yang nak bermula, impian dan angan-angan anda nak bisnes mohon dilupakan sahaja.

Itu berita buruk.

Tapi ada berita baiknya.

Nak menulis ada formulanya.

Dalam formula tu tambahan pulak jika ada wow factor tambahan, anda akan berjaya tarik perhatian dan close sale otomatik tanpa perlu follow up.

Ibaratnya client tu terus mintak no akaun je sebab dah tak sabar nak terima produk yang hebat hasil promosi anda.

Macam mana kalau tak ada jiwa nak tulis macam tu.

Jawabnya mudah sahaja.

Apakata disediakan template ayat power dan kita boleh sahaja buat ayat-ayat menarik rujuk pada produk atau servis kita.

Kan mudah.

Kemudian tambah lagi contoh-contoh ayat power yang kita boleh tiru je.

Eh…macam senang la pulak.

Tak ada jiwa pun boleh tulis.

Lagi hebat bila dah ada formula tu dia boleh bangkitkan jiwa kita untuk menulis secara natural.

Fuhhh….anda nak tak?

Boleh je …. cuba tengok formula menulis ayat power yang boleh hasilkan instant sales ni.

Jangan percaya pada yang kata tak perlu ayat power untuk buat sales.

Melainkan anda ada senjata yang lain (selalunya mereka tak dedahkan rahsia tu).

Lengkap diri dengan ilmu ayat power.

Ayat promosi ini tidaklah semestinya semata-mata ayat power.

Apa yang nak ditekankan kat sini ialah ilmu buat ayat untuk hasilkan konten atau dalam bahasa inggerisnya content.

Iklan promosi tanpa pengisian atau konten ni tadi akan menunjukkan anda seorang penjual tong kosong sahaja.

Pandai cakap tapi tak tahu buat – tak nampak kredibiliti anda sebagai penjual produk.

Tunjukkan bahawa anda seorang penjual yang ikhlas dan berilmu mahu membantu orang.

Bukan setakat ambil stok jual ambil duit orang lepas tu lepas tangan.

Pembisnes adalah orang yang tugasnya menjual produk yang boleh selesaikan masalah orang disamping anda sebagai penjual berasa ikhlas dalam hati nak bantu pembeli yang susah hati dan risau dengan masalah yang membelenggu.

Jadinya anda sebagi penjual mestilah berilmu dan sampaikan ilmu itu dengan ayat promosi yang betul agar mesejnya sampai kepada pelanggan.

Klik sini ketahui formula ayat promosi yang POWER!

3 thoughts on “Tak ada jiwa nak menulis ayat power sales?”

  1. ilham menulis ayat sales akan datang dengan sendiri, macam air mencurah-curah bila kita tahu produk kita boleh selesaikan masalah apa, dankenal sape target audiens kita..InsyaAllah πŸ™‚

  2. Amir Mazlan; betul tu bagi yang dah mahir cuma bagi yang baru tu sesuai jika ada template untuk nak mula warm up πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *