Cara nak mempromosikan produk dengan ayat promosi yang betul

Sila beri perhatian ya jika anda adalah seorang pemilik bisnes. Kenapa saya beritahu macam ni? Ini ialah kerana tiada berita gembira selain post ini… Baca dengan teliti ya kerana saya akan dedahkan cara nak mempromosikan produk dengan betul. Saya tahu anda mempunyai 3 masalah utama. Biasalah tu kan. Apa dia? 1) Tiada pelanggan 2) Tiada…

Contoh promosi fan page

Kali ini saya nak kongsikan satu teknik pemasaran yang telah saya jumpa baru-baru ini. Tak perlu saya cerita detail kerana saya akan kongsikan kisahnya dalam satu ebook contoh promosi. Ini kerana saya percaya diluar sana masih ramai yang masih mencari cara cara ringkas bagaimana nak promosikan perniagaan mereka di internet dan Facebook. Apa yang anda…