Proton perkenal Exora 2019 mula dari RM59,800

PROTON Holdings Bhd (Proton) telah melancarkan Proton Exora 2019, harga dari RM59, 800 (Exora 1.6T Eksekutif) dan RM66, 800 (Premium Exora 1.6T).

MPV ini telah menerima beberapa perubahan, daripada pembaharuan stail dan komponen peningkatan kualiti produk yang lebih baik dan ciri-ciri pintar pertama dalam kelasnya.

PROTON berkata gabungan dengan pengurangan harga dan nilai ciri-ciri baru, Eksekutif Exora 1.6T 2019 menambah manfaat yang bernilai RM4, 233 manakala Premium Exora 1.6T 2019 mendapat manfaat tambahan sehingga RM5, 652.

Exora 2019 dilengkapi dengan sistem pintar infotainment, membenarkan Proton untuk memperkenalkan ciri-ciri pertama dalam kelasnya untuk segmen pasarannya.

Dalam varian 1.6T Premium dilengkapi dengan Kad eSIM untuk memastikan sambungan Internet mudah alih untuk pengalaman multimedia.

Aplikasi untuk muzik streaming, online navigasi dan kemas kini cuaca juga disediakan dan boleh diakses melalui sebuah skrin sentuh tujuh inci yang memaparkan paparan penuh warna.

Untuk menambah kemudahan, sistem ini menawarkan sambungan telefon pintar serta fungsi cermin untuk peranti Android. Ciri-ciri model Proton yang standard termasuk sistem pintar infotainment semasa, aplikasi pengecaman suara ditawarkan dan boleh dicapai dengan menyebut Hai Proton!

Dari luar, terdapat perubahan untuk pastikan ia kelihatan segar dengan shark fin antena yang baru dipasangkan dengan panel bumbung luar hitam untuk kelihatan sporty dengan TV baru warna Rosewood Maroon.

Di bawah penutup bahagian hadapan adalah enjin 1.6-liter.

Baca lanjut: www.msn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nak Buat Sale Tapi Tak Tahu Macamana Mahu Ayat Story-mory Pikat Hati Customer?

Mari Saya Tunjukkan Strategi Terbaru Lajukan Sales Guna Ayat Storytelling!

KLIK SINI!