Eken Action Camera H9R/H9 Ultra HD 4K yang osem murah harga tapi kualiti baek punya

Berhati-hati bila beli action camera.

Banyak yang claim original tapi sebenarnya copy ori AAA.

Nak tau betul atau tak sila beli dulu.

Bila dah pakai baru tau bila tengok kualiti foto dan video yang direkod.

Jadi jangan beli sebarang.

Boleh tengok LAzada, banyak seller offer ori go pro dengan harga tak masuk akal.

Tipu latu, jangan terkesan.

Baca semua review pembeli dari situ dah tau samada depa jual ori atau ciplak.

Thumbs up bagi seller yang jujur jual ori tapi murah.

Action camera boleh beli dari pelbagai seller dan laman web online yang terdapat di internet.

Tapi sila buat survey dulu dan baca semua feedback pelanggan dan samada seller adakah rated star atau bayak komplen.

Jika rajin cuba kontek tengok dia respon pantas, lambat atau tak respon langsung.

Seeloknya buat kajian dulu.

Jika tak mahu tertipu di internet elok pergi saje ke kedai biasa dan belek puas-puas sebelum bayar.

Namun jika nak cepat dan tak saba nak hadap jem, boleh order je.

Mudah kan.

Action camera EKEN h9 Ultra HD 4k sport camera wifi 1080p waterproof 2.0 LCD helmet cam video camcorder go extreme pro yi sj

1 comment / Add your comment below

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nak Buat Sale Tapi Tak Tahu Macamana Mahu Ayat Story-mory Pikat Hati Customer?

Mari Saya Tunjukkan Strategi Terbaru Lajukan Sales Guna Ayat Storytelling!

KLIK SINI!