Daftar Tadika Bukit Mahkota Kajang

Bila hujung tahun tiba masanya ibubapa mencari tadika untuk anak-anak sebagai persediaan sebelum masuk ke alam persekolahan.

Tadika Celik Minda membuka pendaftaran untuk kemasukan anak-anak berumur 4-6 tahun sepanjang bulan November dan Disember dan akan menutup sesi pendaftaran apabila kuota telah dipenuhi. Jadi digalakkan sangat ibubapa supaya tidak lengah sebab maklumlah masa berjalan pantas. Tau-tau je nanti dah masuk tahun baru tak sedar anak belum daftar lagi. Apalagi sibuk hujung tahun dengan banyak kerja yang perlu diselesaikan.

Kenapa nak daftar kat Tadika Celik Minda?

Tadika ini telah mendapat kelulusan penuh dari Jabatan Pelajaran Negeri, Majlis Perbandaran Kajang serta Jabatan Bomba. Silibus pembelajaran di tadika ini adalah berpandukan Kurikulum Standard Prasekolah Kebangsaan (KSPK). Pendidikan seimbang juga diutamakan agar akademik dan ilmu agama sama-sama dititikberatkan.

Apa aktiviti yang dijalankan di Tadika Celik Minda?

  • Lawatan sambil belajar
  • Pemeriksaan gigi oleh Klinik Pergigian
  • Hari Sukan & Konvekesyen
  • Aktiviti Art & Craft
  • Asas Fardhu Ain & Iqra setiap hari

Waktu operasi tadika ialah dari pukul 7 pagi hingga 6 petang dimana yuran bulanan yang dikenakan sangat berpatutan. Yuran 1/2 hari RM200, sehari penuh pula yurannya RM370.

Bagaimana nak daftar kat Tadika Celik Minda?

Hubungi 0133772745.

2 comments / Add your comment below

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nak Buat Sale Tapi Tak Tahu Macamana Mahu Ayat Story-mory Pikat Hati Customer?

Mari Saya Tunjukkan Strategi Terbaru Lajukan Sales Guna Ayat Storytelling!

KLIK SINI!