Confirmed: Huawei OS yang baru adalah compatible dengan semua apps Android

Lagi-lagi berita-berita terkini yang berkaitan dengan OS Huawei’s.

Kami (Huawei) telah mengesahkan bahawa Huawei OS yang baru akan berkhidmat di bawah nama “Hongmeng” dan sekarang kita ada lebih banyak maklumat mengenai OS misteri ini.

Awal hari ini, kami melaporkan bahawa OS Huawei baru akan menjalankan semua aplikasi Android – perkara ini baru sahaja telah disahkan kesahihannya. Kini, kami mempunyai sumber yang betul untuk bukti berita itu. Di samping itu, CEO perniagaan pengguna Yu Chengdong telah mengesahkan perkara yang sama.

Baik, ini adalah satu pendekatan yang agak maju oleh Syarikat tech China, ia adalah berita yang sangat baik dan penghormatan untuk semua pengguna Huawei secara global. Di samping itu, OS Huawei baru juga akan serasi dengan semua telefon, tablet, TV dan peranti boleh pakai Huawei.

Sistem operasi pertama kali diri dibangunkan di Huawei akan segera dilancarkan pada musim luruh tahun ini paling awal dan tidak lewat daripada musim bunga tahun depan.

Anda boleh menyemak kami lengkap “Huawei OS” round-up di sini.

Baca lanjut di: Huawei Central

About Azam Mohd

Penulis merupakan blogger sambilan menulis tips untuk memberi motivasi diri kepada para pengunjung supaya dapat merasa erti hidup dari yang biasa-biasa kepada yang luarbiasa. Bangkitlah dari dalam diri untuk bertindak mencapai impianmu menjadi orang yang memberi manfaat buat ummah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *