Trampolining is good for children

Trampolining can influence child’s academic success. The trampoline is one of the most helpful training devices for co-ordination and muscle control. Many authorities recognize that a child’s ability to learn depends on his control of movement. Children’s success in movement depends on his understanding and control of his body. Trampolining is recommended for all children,…

Shaklee Vivix Peneman Berpantang Kali Ini

Alhamdulillah dah nak sampai penghujung berpantang.. Lagi 2 hari cukup 45 days..syukur Perang emosi..perang badan penat..mental pun sama..ragam anak-anak..persekitaran.. Paling takut perang diri sendiri..bila bdn penat jg baby..mulalah persekitaran jd mangsa.. Syukur asbab Shaklee Vivix..2 minggu pertama dah rasa keberkesanannya. Saya jenis badan x boleh sejuk sejuk..minum Vivix badan cepat panas dan berpeluh.. Selain Vivix…

Baju Romper Baby Girl

Baju romper ni memang cute dan colorful. Sekali tengok dah boleh agak ni sesuai untuk baby girl. Untuk boy boleh juga sebab semua baby kan cute. Tapi bila dah besar kena la pakai baju ikut gender seeloknya lah kan. Nak murah kita beli lah banyak. Lagi banyak lebih banyak diskaun.

Baju baby newborn romper cotton

Apa yang bestnya baju baby romper cotton ni ialah ianya one piece. Time nak pakai senang nak cari. Tak perlu nak cari baju lepas tu nak match dengan seluar bagai. Material cotton confirm selesa baby pun tak lah ruam. Bila peluh memang serap peluh dan comfortable nak pakai bila cuaca panas. Susah nak tukar pampers?…