Khasiat bawang putih bakar pecahkan kolesterol, antibiotik bunuh mikrob dan menghalang kanser

Bawang putih mempunyai khasiat sebagai antibiotik alami di dalam tubuh manusia. Bawang ini telah dikenal pasti dapat memecahkan kolesterol yang menyekat perjalanan darah pada salur darah dan kolesterol ini dikenal pasti sebagai punca kepada penyakit darah tinggi.Ia juga membantu menyegarkan pernafasan sekalipun tempat yang banyak karbon monoksida (asap kenderaan). Sayuran ini juga dapat menghindarkan seseorang daripada diserang kanser kerana kandungan mineralnya…

Shaklee Vivix Peneman Berpantang Kali Ini

Alhamdulillah dah nak sampai penghujung berpantang.. Lagi 2 hari cukup 45 days..syukur Perang emosi..perang badan penat..mental pun sama..ragam anak-anak..persekitaran.. Paling takut perang diri sendiri..bila bdn penat jg baby..mulalah persekitaran jd mangsa.. Syukur asbab Shaklee Vivix..2 minggu pertama dah rasa keberkesanannya. Saya jenis badan x boleh sejuk sejuk..minum Vivix badan cepat panas dan berpeluh.. Selain Vivix…

Set kesuburan Shaklee suami isteri

Set kesuburan Shaklee adalah gabungan beberapa¬† vitamin penting yang berfungsi untuk menambah kesuburan suami isteri dan sekaligus meningkatkan tahap peratusan kehamilan dan kebolehan untuk mengandung. Senarai set kesuburan shaklee: a) Set kesuburan shaklee suami Vita e kompleks – bantu tingkatkan hormon seks sama ada untuk lelaki mahu pun wanita. Zinc compleks – memberi kesan terhadap…

Mencari Stroller Bayi Malaysia

Mencari stroller bayi Malaysia tak sukar sebenarnya. Boleh je google dan jumpa banyak stroller kan. Yang susahnya ialah bila terlampau banyak jadi gelap mata dan keliru jadinya. Kemudian bila dah jumpa pulak mungkin stok habis atau bila nak bayar nak transfer payment akaun bank berlainan dan pelbagai lagi halangan-halangan lain yang mungkin memeningkan kepala. Ada…

Nak Buat Sale Tapi Tak Tahu Macamana Mahu Ayat Story-mory Pikat Hati Customer?

Mari Saya Tunjukkan Strategi Terbaru Lajukan Sales Guna Ayat Storytelling!

KLIK SINI!