7 contoh copywriting headline memukau

Headline atau Tajuk adalah faktor terpenting dalam sesebuah Copywriting atau Ayat Jualan. Kerana, 80% kejayaan pelanggan membeli produk anda adalah disebabkan tajuk. Kenapa tajuk memainkan…

Bagaimana dropship nak tarik ejen

Memang bertuah jadi ejen dropship sebab produk dah ada owner sediakan dan kadang jadi ejen pun percuma. Prestasi ejen ke ejen pulak beza. Produk tak…

Contoh ayat promosi produk Shaklee

¬†Jika korang selalu beritahu boleh beli produk Shaklee dekat wall, cara update status Shaklee tu boleh dipanggil spam (hard sell). Boleh diperbaiki. update status dengan…

Ayat promosi iklan produk tak menjadi?

Step pertama-tama sekali apabila buat promosi ialah keupayaan untuk tarik perhatian. Gagal menarik perhatian alamat awal untuk tutup kedai. Jadi usahalah macam mana pun, tarik…

Ayat power untuk promosi produk

Ayat power untuk promosi produk ialah ayat iklan yang apabila pelanggan baca dan dia rasakan iklan itu ditujukan kepada dia. Itulah dianya ayat power. Bukan…

Skrip close sale yang berkesan

Antara beberapa sebab kenapa close sale boleh berjaya. Anda boleh gunakan bahasa pelanggan semasa membuat close sale. Tidak semestinya menggunakan bahasa formal sepanjang masa. Ini…

Strategi untuk menguntungkan pelaburan emas

Sedikit perkongsian. Moga ada manfaatnya. Jangan cuba berdagang dengan pasaran. Ya, ramai yang nak cepat kaya jadi jutawan emas segera sanggup bergolok bergadai mengambil risiko…

Ketandusan idea untuk buat pemasaran?

Dah berjam-jam Faizal duduk depan komputer. Tak buat apa-apa pun. Asyik dok scroll newsfeed. Ada kerja tapi tak buat. Tak ada idea. Tak tahu nak…

Tukar perkataan jadi duit

Ini macam sistem tukaran wang ke apa? Jangan salah sangka dan tajuk kat atas tu dia gimik je ok. Tukar perkataan jadi duit bermaksud gunakan…

Tak tahu apa nak tulis apa?

Blurrr….. Benda macam ni biasa terjadi. Tak tahu nak tulis apa. Dalam banyak-banyak kejadian yang berlaku di alam ni dan hatta berlaku hari-hari pada diri…