Cari homestay di Kuala Lumpur

Jalan jalan cari makan.

Tapi ke KL jalan jalan nak cari apa.

Selalunya KL orang jalan jalan nak shopping.

Bila dah penat shopping baru cari makan makan.

Ada few reasons kenapa orang nak keluar rumah dan nak stay out of the ordinary of own rumah.

Antaranya nak feel new air.

Different environment.

Nak rasa dok tempat lain dari yang lain.

Contoh?

Nak tido kat tempat selesa disamping ada swimming pool untuk please anak-anak.

Nak rasa dok high rise building dengan tingkap kaca dan balkoni angin menderu.

Turun turun groundfloor je bole jumpe shopping complex lepas jalan beberapa tapak lalu kaki lima.

Ada gitu?

Biasa.

Kita manusia.

Nak rumah atas tanah.

Dah boring nak rasa atas angin pulak.

At least merasa.

Korang ado?

Share please tempat idaman memasing hehe …

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*