Berita spekulasi terkini MH 370

Penulis: Sharifah Sofia Syed Rashid

Kemanakah pesawat tersebut berada dan apakah nasib kesemua penumpang dan anak-anak kapal MH 370 akan terjawab dan menemui jawapan yang noktah.

Sah pesawat Boeing 777 yang mempunyai sistem berkomputer iaitu ‘ fly by wire system ‘ telah berjaya digodam oleh seseorang yang berkemahiran tinggi yang berada di dalam pesawat MH 370 sebelum seseorang masuk ke dalam kokpit pesawat dan mengambil alih pemanduan dari Kapten Zaharie.

2 penumpang yang dimaksudkan itu ialah dari Ukraine iaitu Oleq Chustrak & Segil Deineka yang berjaya menggodam sistem tersebut dan mematikan transponder serta suis utama yang berada di dalam pesawat MH 370 secara automatik sebelum masuk ke dalam kokpit pesawat.

Ikuti bukti-bukti saintik dan fakta-fakta tentang konspirasi tertinggi Amerika dan Yahudi laknatullah yang disampaikan secara eksklusif di bawah ini:

Usaha mencari melibatkan pelbagai negara dilancarkan, mula-mula di Laut China Selatan dan kemudian beralih di Selat Melaka dan selepas itu di Laut Andaman, sebelum pasukan SAR mencari dan mengalih tumpuan ke perairan Australia Barat iaitu di Selatan Lautan Hindi. Susulan daripada pencarian yg berubah-rubah ini penyiasat telah pun membuat kesimpulan yg sebenarnya laporan MH370 ” berakhir ” dilautan hindi adalah teori dan rekaan semata-mata.

Kerajaan Thailand ” mengisytiharkan ” bahawa dpt mengesan pesawat MH370 melalui ruang udaranya. Bila ditanya kenapa Thailand tidak memaklumkan kpd kerajaan Malaysia ttg hal ini., mereka menjawab sbb kerajaan malaysia tak tanya mereka…. Inilah laporan yg betul dan telah disahkan serta disiarkan oleh semua media termasuk media utama di Malaysia.


Selang beberapa hari kemudiannya media-media M’sia tiba-tiba mengeluarkan berita yg dianggap ‘ uturn ‘ bahawa Kerajaan Thailand menafikan laporan yang mengatakan radar Thailand dapat mengesan pesawat MH 370 lalu diruang udaranya.

Nampak tak tangan ghaib di sini siapa ?

2 penumpang MH370 dari Ukraine iaitu Oleg Chustrak & Sergii Deineka iaitu askar upahan yg terlatih. Beliau merupakan agen CIA yg berjaya mengambil alih pemanduan dari Kapten Zaharie dan menerbangkannya ke koridor utara

Selepas menghijacked pesawat MH 370 ke Ukraine, kedua-dua dajjal ini telah melarikan diri ke rep. Austria dengan menggunakan passport US dan dibawah ini disertakan rekod jenayah dlm data base Russia iaitu :-

(1) Percubaan untuk bunuh president Angola
(2) Pernah mengebom Balai Polis Bab Azzur
(3) Pembunuh upahan untuk peperangan di serbia,
(4) Menjual senjata haram pada Al-Qeeda & agen CIA US.

Bukti akhbar dari Russia yang dah lama keluar dengan memaparkan bahawa pesawat MH 370 telah pergi ke arah koridor utara yang tidak dikeluarkan oleh media-media tanah air, CNN, BBC dan media-media pro US.

bukti yang diambil di akhbar russia ” The voice of Russia & Ria Novosti ” .

Kerajaan Thailand tunjukkan bukti dan serahkan kepada Russia. Radar Thailand di Phuket berjaya mengesan pesawat MH 370 ditutup transponder dan cuba terbang rendah di bawah 1000 meter menghala ke utara andaman sea seterusnya pergi ke Bangladesh pada jam 2.40 pagi..

Take Note: Data sulit Marshal Montol Suchookorn ini telah diserahkan pada kerajaan Russia sebagai bukti pesawat MH 370 telah terbang rendah melalui radar udara Thailand.

Di bawah ini disertakan link buktinya akhbar luar negara radar thailand :-

http://sputniknews.com/…/Unknown-aircraft-spotted-by…/

Mr. Serik Mukhtybayev orang yang dipertanggungjawabkan oleh kerajaan Russia untuk menjaga radar di sempadan Kg. Talas. Nama beliau ialah. Beliau berjaya mengesan pesawat MH 370 merentasi sempadan Kazakhstan pada jam 8.15 pagi (waktu Malaysia)

Take Note (Penting): Walaupun pesawat MH 370 cuba ditutup atau diduplicate transponder. Radar Russia masih boleh mengesannya.. Menurut Serik Mukh org yg bertanggunjawab menjaga radar pada 08 march 2014, pesawat MH 370 berjaya dikesan bersembunyi di belakang pesawat SIA68 15 minit melintasi Kazakhstan menuju ke ukraine.

Tracking route map pesawat MH 370 bergerak dari aceh Thailand Bangladesh Nepal Kyrgyzstan besh tesh valley talas caspian sea Azerbaijan, Georgia & seterusnya ke sevastopol air base Ukraine….

Menurut Serik Mukhtybayev pesawat MH 370 yg dipandu oleh Oleq Chustrak dan Sergii Deinika sengaja dipandu mengikut laluan negara tidak maju untuk elak di kesan oleh radar moden.

Sebelum pesawat MH 370 sampai ke Ukraine, pesawat tersebut sempat mendarat di Kyrgyzstan untuk mengisi minyak iaitu us airbas airport lama yg dulu digunakan utk menyerang Afganistan dan meneruskan perjalanan ke Sevastopol airbase ukraine….

TAKE NOTE: Pesawat MH 370 tidak terhempas di lautan hindi Australia seperti yang didakwa oleh inmarsat dan media-media pro usa. Perhatikan bulatan biru itu radar russia di kg.Talas berjaya mengesan pesawat MH 370 menghala ke Ukraine.

Semua keluarga mangsa MH 370 termasuk Malaysia sendiri telah dikelirukan oleh laporan Inmarsat yg berpangkalan di UK yang mengatakan pesawat MH 370 telah terhempas di selatan lautan hindi. Yg sebenarnya pesawat tersebut tidak terhempas mahupun pun ditembak.

Ini bukti pesawat MH 370 menghala ke Koridor Utara menuju ke Ukraine. Kali ini data radar tentera Kazakhstan pula mengesannya pada jam 08.59 pagi pesawat transponder MH 370 cuba ditutup merentasi sempadan Kyrgyzstan – Kazakhstan- laut caspian – Georgia -dan seterusnya menghala ke sevastopol ukraine.

Maklumat data sulit di bawah ini berjaya diberikan oleh negara Kazakhtan dan diserahkan kpd Serik Mukhtybayev org yg menjaga radar di Kg. Talas (Russia)

Ini disertakan link dan buktinya radar Kyrgyzstan :-

http://mashable.com/…/17/malaysia-airlines-escape-radar

Ni satu lagi bukti radar tentera di Turkmenistan berjaya mengesan Pesawat MH 370 yg cuba ditutup transponder dan cuba bersembunyi di belakang pesawat SIA68 di (-48E70/Singapore) menuju arah utara ke Ukraine.

Ni bukti akhbar luar negara dah lama keluarkan berita tentang MH 370 disertakan link sekali. Sila baca dan fahaminya: –

http://keithledgerwood.com/…/did-malaysian-airlines-370…

Baca lebih banyak info kat sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tak Sangka Cikgu Hafis Sanggup Share Video Course Bagaimana Nak Dapatkan Whatsapp Laju-laju Dari Customer. MINAT TAK? Jika Minat, KLIK SINI!