Rahsia Taobao borong online China murah boleh jimatkan duit 3 kali ganda!

Memang tak sangka perkongsian dari Tuan Suhaimi, beliau beli barang China secara online tapi boleh dapat harga jimat pula. Berikut ialah perkongsian dari beliau dan boleh nampak beliau sangat teruja dan tak sabar nak kongsi pengalaman dengan orang lain especially tentang penjimatan yang kaw-kaw.

“Lama juga tak memborong barang dari china.

Tapi minggu lepas saya cuba borong lagi sekali. Kali ini gunakan ilmu “terkini” yang diajarkan di dalam ebook Rahsia Taobao.

Nak tunggu barang yang diborong dari china ini sampai, sebenarnya takdelah lama sangat.

Dalam kes saya ini, saya buat pembelian 7/5.. dan barang sampai ke rumah saya 16/5 (9 hari je).

Ya!.. Beli barang dari china ni pun boleh tracking.. nombor tracking pakej memang akan diberikan. So boleh lihat dari semasa ke semasa dah sampai mana bungkusan kita tu.

Kali ini tak borong banyak.. borong barang untuk anak-anak je.. 🙂

Banyak jugalah jimat.. barang tu kalau beli kat lazada.. harganya mahu dekat RM180. Tapi beli kat website china.. RM60 je (termasuk dah kos pos).

3X ganda tu beza harga.. 🙂

Kalau ada kawan-kawan yang nak belajar macam mana nak borong barang dari china secara online. Boleh dapatkan ebook panduan Rahsia Taobao tu! Memang tip top!”

Rahsia taobao

Rahsia Taobao - http://affiliatesecretfornewbie.com/supply-harga-borong/
Sedang Mencari Kaedah Import China Yang Terbaik ?? Trusted ?? Mudah Berunding ?? Kami Sedia Membantu Anda, Dan Memberi Layanan Yang Cukup Terbaik Buat Anda. Jangan Risau, Kami Ada Pengalaman Hampir 8 Tahun Beli Barang Dari China, Semuanya Berjalan Lancar, Barang 100% Sampai Dengan Selamat. Nak Beli Barang Murah Dari China ? Ini lubuknya http://affiliatesecretfornewbie.com/supply-harga-borong/

Related item - cara import barang dari china, cara import barang dr china, ebook import barang china, import barang china, import barang dari china, import dari china, panduan import barang dari china,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *