Update status bisnes Facebook biar gempak …

Bukan gempak mana pun.

Nak update status biar betul-betul.

Ada yang update status produk.

Betul-betul sebiji produk.

Update yang baik ialah update ibarat seolah-oleh kita berkomunikasi dengan pelanggan.

Bayangkan customer sedang baca setiap ayat yang kita tulis.

Jangan update gambar produk semata-mata harap-harap orang kan beli.

Bisnes akan kering cenggitu.

Lepas tu…

Gambar slip poslaju atau pos parcel yang dah tulis alamat pun ok.

Update status fb lagi.

Menggoda customer nak oder.

Kalau buleh posting time pun amik gamba pejabat pos – update fb.

Gitu juge sebelum tu – stok sampai rumah, bungkus time, posting time.

Ambil gamba, update fb.

Customer nampak bisnes tu hidup.

Ini tingkatkan kepercayaan customer.

Dan menggoda hati mereka nak order.

Dengan izin Allah.

Bisnes kita akan makin laju.

Sebab tu nak buat Bisnes FB biarlah ilmu penuh kat dada.

Nak tahu teknik update status cara otai?

Klik sini —> Update status biar gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *