Tips mudah tulis artikel yang dilupakan

Bapak mudah je tips ni.

Tapi selalu lupa.

Bukan lupa pun.

Malas yang sebenarnya.

Nak income tapi malas.

Apa ke hal?

Memang tak bertanggungjawab.

Kau ingat kau bos ke.

Suka-suka hati je nak tulis cincai ni!

Tulis boleh cincai tapi satu je jangan lupa.

Apa dia?

Trik dia tulis la banyak skit.

Sikit tu banyak mana.

Tiga ayat ke.

Tak susah mana pun, 3 ayat tu melampau dah la.

Boleh cincai tapi TULIS LA 300 PATAH PERKATAAN.

Yang ni pun nak bagitau ke.

Berat.

Apa nak tulis 300 tu.

Tulis la apa saja.

Janji 300 tapi kalau lebih lagi bagus.

Berat. Memang berat.

Mana ada orang nak membebel kena fikir 300 baru nak tulis.

Itu baru 300 kalau nak lebih macamana.

Kenalah kreatif.

Sebab tu siapa yang kreatif dia untung.

Macam-macam boleh buat.

Konten atau content in English is power.

Kreatif dan konten perlu ada bagi siapa yang nak excellent.

Orang cakap sepatah dia cakap sepuluh.

Member ada satu point dia dah sedia 30 point.

Mungkin dalam kepala ada 3-4 point je tapi dia punya goreng habis hangus tapi kembang jadi 15 point.

Bukan ke hebat.

Jangan sampai menipu udah lerrr.

Bakat nak membanyakkan tulisan ini perlu dipupuk.

Dia bukan sejak lahir tiba-tiba je dah ada.

Tak semua orang ada.

Jika minat pupuk minat tu secara berterusan.

Masalah kadang ialah takde minat tapi nak income.

Itu yang menulis tak kena gaya tapi yang vital cukup 300.

Jika tak ada idea macamana nak cukupkan?

Membebel lah.

Mari membebel.

Terus membebel.

Masuk apa-apa je janji cukup 300.

Jangan strict sangat.

Susah strict sangat ni.

Nanti semua tak jalan.

Menulis ni dia……

Jika rasa tak jalan, semua yang lain tu macam terhenti.

Promosi stop.

Trafik drop.

Blog mati.

Nak hidup balik susah.

Kena banyak berkorban nak tulis ni.

Ni je pun tulis awal pagi bangun semata nak update blog 4.29 am!

Tak caya cuma tanya siapa yang pernah buat tesis.

Data ada nak tulis….berraaattt.

Baik tesis diploma, degree, master, PhD fuh dia punya dugaan tinggi nun.

Nak tulis je pun.

Berat ke pen tu.

Tak berat pun.

Hati yang berat.

Siapa yang nak income takde alasan nak malas-malas menulis.

Tepuk dada tanya iman.

Klik sini ketahui formula tulis artikel promosi yang POWER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*