Tak ada jiwa nak menulis ayat power sales?

Biar betik.

Maaf, sukar bagi anda nak maju dalam bisnes ini.

Tak ada jiwa menulis.

Tak ada skill, lagi parah.

Bisnes anda bakal melingkup.

Dan bagi yang nak bermula, impian dan angan-angan anda nak bisnes mohon dilupakan sahaja.

Itu berita buruk.

Tapi ada berita baiknya.

Nak menulis ada formulanya.

Dalam formula tu tambahan pulak jika ada wow factor tambahan, anda akan berjaya tarik perhatian dan close sale otomatik tanpa perlu follow up.

Ibaratnya client tu terus mintak no akaun je sebab dah tak sabar nak terima produk yang hebat hasil promosi anda.

Macam mana kalau tak ada jiwa nak tulis macam tu.

Jawabnya mudah sahaja.

Apakata disediakan template ayat power dan kita boleh sahaja buat ayat-ayat menarik rujuk pada produk atau servis kita.

Kan mudah.

Kemudian tambah lagi contoh-contoh ayat power yang kita boleh tiru je.

Eh…macam senang la pulak.

Tak ada jiwa pun boleh tulis.

Lagi hebat bila dah ada formula tu dia boleh bangkitkan jiwa kita untuk menulis secara natural.

Fuhhh….anda nak tak?

Boleh je …. cuba tengok formula menulis ayat power yang boleh hasilkan instant sales ni.

3 thoughts on “Tak ada jiwa nak menulis ayat power sales?”

  1. ilham menulis ayat sales akan datang dengan sendiri, macam air mencurah-curah bila kita tahu produk kita boleh selesaikan masalah apa, dankenal sape target audiens kita..InsyaAllah πŸ™‚

  2. Amir Mazlan; betul tu bagi yang dah mahir cuma bagi yang baru tu sesuai jika ada template untuk nak mula warm up πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *