Tag Archives: pendapatan tambahan


Apa itu Affiliate? Affiiate adalah NEW CAREER dalam industri buat duit online. Affiliate bermaksud Agen Pemasaran Online. Agen yang mempromosikan produk orang lain dan menerima komisyen 30% hinggga 100% apabila produk yang dipromosikan itu terjual. Cth: Harga Produk RM100 Komisyen Read more…


Kisah ini saya share dari Facebook Oh!Media. Adakah anda tergolong dalam kumpulan ini? Jika ya, teruskan membaca kerana saya ada kejutan untuk anda! Diari seorang suami. 30hb , suami dapat gaji RM3,000.00 terus buat internet banking bayar bill air Rm30.00, Read more…


Ini macam sistem tukaran wang ke apa? Jangan salah sangka dan tajuk kat atas tu dia gimik je ok. Tukar perkataan jadi duit bermaksud gunakan kemahiran penulisan yang kita sedia ada untuk membuat promosi menarik perhatian pembeli yang memerlukan produk Read more…


Tiba-tiba ada rasa instinct nak tulis topik ni. Bagi yang baru dalam affiliate mungkin bila baca je tajuk macam bunyik scam je kan. Tapi bagi yang dah biasa dah tak ada apa rasa apalagi yang memang dapat banyak komisen affiliate Read more…


Alhamdulillah. Dengan menulis blog kita mampu dapat komisen. Agak unik cara ini bagi saya. Tulis artikel. Cerita berkenaan produk. Terbitkan di blog sendiri. SEO blog main peranan promosikan produk.


Alhamdulillah. Owner produk ada masalah dengan bank jadi pembayaran terkumpul kali ini nampak banyak juga plus ada pembelian saat akhir. Bagi sesetengah orang mungkin sikit tapi bagi saya banyak dah ni. Sape nak bagi? Hari ini hari gaji affiliate. Dapatla Read more…


Alhamdulillah. Tak ingat ini komisen affiliate dari Ashadee.com yang ke berapa. Tapi komisen ini adalah datang dari jualan produk fizikal.  


Tentu anda teruja bila membaca tajuk diatas dan ingin tahu kebenaran tentang topik ini. Saya juga turut sama teruja untuk menerangkannya kepada anda. Palsu atau benar? Menurut pengalaman saya sendiri yang telah terlibat dengan perkara sebegini semua ini tiada yang Read more…


Mungkin agak pelik juga tajuk post kali ini tapi ianya masuk akal setelah anda baca penerangan saya di bawah nanti. Apa yang anda perlu buat ialah daftar dengan program yang menyediakan pelbagai produk yang boleh anda promo dan anda dapat Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com