Tag: pendapatan tambahan

Bagaimana hasilkan komisyen RM3000 sebulan dengan affiliate?

Apa itu Affiliate? Affiiate adalah NEW CAREER dalam industri buat duit online. Affiliate bermaksud Agen Pemasaran Online. Agen yang mempromosikan produk orang lain dan menerima komisyen 30% hinggga 100% apabila produk yang dipromosikan itu terjual. Cth: Harga Produk RM100 Komisyen RM50 Jual 20 unit sebulan Income RM50 x 20 = RM1,000 Harga Produk RM200 Komisyen

Tukar perkataan jadi duit

Ini macam sistem tukaran wang ke apa? Jangan salah sangka dan tajuk kat atas tu dia gimik je ok. Tukar perkataan jadi duit bermaksud gunakan kemahiran penulisan yang kita sedia ada untuk membuat promosi menarik perhatian pembeli yang memerlukan produk kita seterusnya menjual produk yang akhirnya mendatangkan keuntungan kepada kita. Kemahiran penulisan tidak boleh dinafikan

Awas, Mesin komisen hanyalah satu Scam!

Tiba-tiba ada rasa instinct nak tulis topik ni. Bagi yang baru dalam affiliate mungkin bila baca je tajuk macam bunyik scam je kan. Tapi bagi yang dah biasa dah tak ada apa rasa apalagi yang memang dapat banyak komisen affiliate diaorang dah tak heran pun. Saya cuma nak berkongsi dengan anda yang masih skeptikal dan

Hari ini hari gaji affiliate dapat komisyen buat pendapatan sampingan

Alhamdulillah. Owner produk ada masalah dengan bank jadi pembayaran terkumpul kali ini nampak banyak juga plus ada pembelian saat akhir. Bagi sesetengah orang mungkin sikit tapi bagi saya banyak dah ni. Sape nak bagi? Hari ini hari gaji affiliate. Dapatla pendapatan sampingan. Bolehlah top up simpanan mana yang patut. Best join program affiliate ni. Tak

Pendapatan tambahan secara sambilan di rumah – benar atau palsu?!

Tentu anda teruja bila membaca tajuk diatas dan ingin tahu kebenaran tentang topik ini. Saya juga turut sama teruja untuk menerangkannya kepada anda. Palsu atau benar? Menurut pengalaman saya sendiri yang telah terlibat dengan perkara sebegini semua ini tiada yang mustahil malah sudah tak terhitung lagi dah berapa pendapatan tambahan jika dikumpul semuanya. Baru-baru ini
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com