Tag Archives: peluang niaga online


Nak mula bisnes tapi tak tahu? Untuk mula bisnes mesti ada beberapa step. Ini perkara asas yang semua orang mesti tau. Nak mula tak semestinya besar. Start dengan yang kecil-kecil dulu. Rasa boleh handel dan ada rasa potensi besar baru Read more…


Sebenarnya dah lama cari pasif income ni sebagai peluang perniagaan. Hanya pada tahun 2015 ni je tiba-tiba tergerak hati nak join. Dari dulu dok perati satu demi satu peluang datang dan pergi. Sebab kita perlu fikir at least ada satu Read more…


Ramai wanita yang asyik terfikir bila agaknya mereka boleh buat bisnes dirumah. Dengan komitmen di pejabat, masa adalah sangat tidak mengizinkan. Macam impossible je! Lagi lagi tambahan pula banyak kerja – kerja sedia ada sebagai seorang surirumah memang memeningkan kepala! Read more…


Bisnes masih menjadi taboo dikalangan kebanyakan orang Melayu. Taboo = ketakutan, kekhuatiran Ada yang anggap bisnes itu kedai besar, pekerja ramai, masuk juta-juta, tak berjaya maka bangkrap. Bisnes ni bukan begitu. Mindset perlu ada perubahan. Jika kita pernah baca buku Read more…


Tak mustahil pun. Bagi yang betul-betul minat, anda tidak ada alasan untuk tidak buat bisnes jika anda tidak ada modal besar. Peluang terbuka luas cuma terdapat beberapa masalah. Masalah apa? Terlalu banyak peluang.


Awas!!! Kita bukan lagi dalam zon permainan. Ini hanyalah untuk orang-orang yang benar-benar serius untuk membina perniagaan pada tahun 2017. Jika andalah orangnya … teruskan membaca. Ada peraturan UTAMA jika anda nak mula bisnes. Antara peraturannya – jual beberapa barang. Read more…


Lupakan saja! Lupakan impian anda nak bisnes jika tak sanggup nak hadapi halangan. Kerana apa juga yang kita nak buat pasti ada halangan dan minda anda perlu bersedia menerima ujian yang mendatang. Bukan nak kata nak patahkan semangat tetapi inilah Read more…


Dalam keghairahan kita mencari bisnes yang sesuai untuk mula, kita selalu sangka, bisnes yang modalnya besar mampu menghasilkan jualan yang besar. Manakala bisnes yang modalnya kecil menghasilkan jualan kecil. Dalam dunia realiti, banyak bisnes yang dapat dimulakan dengan modal kecil, Read more…


Bukan skim cepat kaya. Macam adsense tapi bukan. Komisen di beri setiap kali impression.


Takde siapa yang tak mahu kerja.   Sedegil-degil penganggur pun mesti dia nak kerja.   Tiada kerja tiada duit.


Saya pasti anda yang membaca artikel ini memang sedang mencari peluang untuk berniaga. Samada anda mempunyai latarbelakang dan pengalaman perniagaan sebelum ini ianya tidak mempengaruhi semangat anda untuk berniaga. Apa yang pasti anda perlu berniaga dan ianya perlu dibuat walau Read more…


Adakah anda sedang mencari kerja sambilan yang boleh dilakukan secara bersahaja dari rumah? Kerja sambilan yang mengambil banyak masa dan tenaga adalah tidak sesuai dengan anda? Anda telah membuat pilihan yang betul. Ini kerana dengan kerja yang anda sedang lakukan Read more…


Bila lihat sahaja tajuk di atas saya percaya ramai yang masih skeptikal tentang peluang yang mampu di perolehi dari idea ini. Apa dia bisnes dari rumah? Bisnes dari rumah merupakan kerja yang sah bukanlah sesuatu yang pelik. Terutama yang masih Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com