Tag Archives: komisyen affiliate


Alhamdulillah. Dengan menulis blog kita mampu dapat komisen. Agak unik cara ini bagi saya. Tulis artikel. Cerita berkenaan produk. Terbitkan di blog sendiri. SEO blog main peranan promosikan produk.


Alhamdulillah. Artikel adalah salah satu perkara yang pakcik Google suka. Jika kita ada produk, servis, maklumat yang ingin disebarkan maka artikel adalah yang boleh membantu anda buat promosi selain sedikit gambar dan video di celah-celah. Begitu juga komisyen yang saya Read more…


Semalam. Saja cek akaun affiliate satu demi satu beberapa produk digital yang saya promosi di blog ni. Kebanyakan owner produk akan letak notifikasi setiap kali jika ada jualan. Tapi ada juga yang tidak jadi caranya nak tahu samada terhasil jualan Read more…


Alhamdulillah. Owner produk ada masalah dengan bank jadi pembayaran terkumpul kali ini nampak banyak juga plus ada pembelian saat akhir. Bagi sesetengah orang mungkin sikit tapi bagi saya banyak dah ni. Sape nak bagi? Hari ini hari gaji affiliate. Dapatla Read more…


Huh!   Dah lama betul tak update komisen dari Ashadee.   Cuba tengok betul-betul kat bawah ni.


Kali ini saya nak beritahu anda yang berminat untuk selesaikan masalah bil – bil yang menimbun yang anda masih belum bayar dan masih tertunggak. Anda mesti minat, betul? Tetapi minat sahaja tidak cukup. Mindset anda perlu bersedia untuk berusaha keras Read more…


Perkongsian ini adalah agar lebih ramai orang tahu bagaimana caranya untuk mendapat pendapatan tambahan komisen affiliate dari internet. Komisen produk internet marketing:


Screenshot skrin telefon bimbit saya ni diambil baru-baru ini untuk tunjukkan sms yang saya terima dari tuan punya ebook. Selalunya sms sebegini akan diterima hanya bila no akaun bank yang anda telah didaftar tiada dalam senarai. Dalam kes ini saya Read more…


Ini adalah kali pertama saya dedahkan hasil affiliate diblog ini. Alhamdulillah ada lagi komisen affiliate yang saya dapat sebelum ini dan hanya terfikir nak share di sini dengan tujuan untuk membakar semangat agen affiliate yang lain. Saya akan kongsikan lagi Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com