Tag Archives: komisen affiliate


Tiba-tiba ada rasa instinct nak tulis topik ni. Bagi yang baru dalam affiliate mungkin bila baca je tajuk macam bunyik scam je kan. Tapi bagi yang dah biasa dah tak ada apa rasa apalagi yang memang dapat banyak komisen affiliate Read more…


Alhamdulillah. Dengan menulis blog kita mampu dapat komisen. Agak unik cara ini bagi saya. Tulis artikel. Cerita berkenaan produk. Terbitkan di blog sendiri. SEO blog main peranan promosikan produk.


Alhamdulillah. Artikel adalah salah satu perkara yang pakcik Google suka. Jika kita ada produk, servis, maklumat yang ingin disebarkan maka artikel adalah yang boleh membantu anda buat promosi selain sedikit gambar dan video di celah-celah. Begitu juga komisyen yang saya Read more…


Semalam. Saja cek akaun affiliate satu demi satu beberapa produk digital yang saya promosi di blog ni. Kebanyakan owner produk akan letak notifikasi setiap kali jika ada jualan. Tapi ada juga yang tidak jadi caranya nak tahu samada terhasil jualan Read more…


Alhamdulillah. Nampaknya komisen affiliate masuk bertubi-tubi. Hasil dari doa, usaha dan munajat yang tak henti-henti. Dengan izin Allah swt akhirnya ia masuk ke akaun bank saya. Segala puji bagi Allah sekalian alam yang memberi rezeki kepada kita semua. Perlu yakin Read more…


Alhamdulillah. Owner produk ada masalah dengan bank jadi pembayaran terkumpul kali ini nampak banyak juga plus ada pembelian saat akhir. Bagi sesetengah orang mungkin sikit tapi bagi saya banyak dah ni. Sape nak bagi? Hari ini hari gaji affiliate. Dapatla Read more…


Syukur. Allah swt tak pernah lupa. Hanya hambaNya yang hina ni selalu lupa pada Allah. Ampunkan hambaMu ni ya Allah. Moga syukur ini akan menambah keberkatan rezeki di masa depan. Amin.


Alhamdulillah. Tak ingat ini komisen affiliate dari Ashadee.com yang ke berapa. Tapi komisen ini adalah datang dari jualan produk fizikal.  


Komisen affiliate masuk lagi. Tanpa modal dan tanpa produk sendiri. Alhamdulillah ! Alhamdulillah! Alhamdulillah! Sesungguhnya manusia dalam kerugian…


Huh!   Dah lama betul tak update komisen dari Ashadee.   Cuba tengok betul-betul kat bawah ni.


Kali ini saya nak beritahu anda yang berminat untuk selesaikan masalah bil – bil yang menimbun yang anda masih belum bayar dan masih tertunggak. Anda mesti minat, betul? Tetapi minat sahaja tidak cukup. Mindset anda perlu bersedia untuk berusaha keras Read more…


Perkongsian ini adalah agar lebih ramai orang tahu bagaimana caranya untuk mendapat pendapatan tambahan komisen affiliate dari internet. Komisen produk internet marketing:


Screenshot skrin telefon bimbit saya ni diambil baru-baru ini untuk tunjukkan sms yang saya terima dari tuan punya ebook. Selalunya sms sebegini akan diterima hanya bila no akaun bank yang anda telah didaftar tiada dalam senarai. Dalam kes ini saya Read more…


Affiliate merupakan topik evergreen sepanjang masa dan alhamdulillah semakin ramai yang dah arif tentang apa itu affiliate. Bagi yang belum tahu program affiliate memberi peluang kepada individu untuk mendapat komisen. Tentu anda sangat berminat dan tak sabar nak tahu. Jadi Read more…


Perkongsian lagi berkenaan komisen yang saya dapat mempromosikan affiliate ebook Lubuk Income Internet. Tujuan perkongsian ini adalah untuk memberi galakan kepada anda yang berminat mencari pendapatan tambahan sebagai affiliate. Anda juga boleh mendapatkan komisen yang sama dengan mempromosikan program affiliate Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com