Tag: iklan fb

Kos iklan mahal bila buat FB ads?

Ingatkan FB ads tu senang jer! Set dan letak duit .. bedesup sales masyukk. Bole tido tapi sales masuk waktu tido… kan. Nasib baik kalau tak tebako je duit gitu. Tak dinafikan ada ramai yang dah berjaya dengan FB ads cumanya keraknya agak tebal. Maksudnya sales tinggi la jugak tapi lepas tolak modal FB ads,

Macam mana nak buat iklan percuma di facebook

Macam mana nak buat iklan percuma di Facebook? Cara nak beriklan di FB ialah dengan bina kepercayaan pelanggan terhadap diri kita. Diri kita sendiri adalah aset. Istilah dia ialah online positioning. Siapa kita dimata fb friends dan follower?. Adakah mereka kenal kita atau setakat scroll newsfeed je. Adakah status kita di mata mereka setakat lalu

Iklankan produk secara percuma di FB dengan tonjolkan personal branding

Sekiranya kurang bajet selalunya kita susah nak keluar duit. Bila fikir 2-3 kali, tambahan lagi belum tentu balik modal iklan, memang takut nak melabur. Silap-silap boleh rabak poket. Bukan semua orang mahir FB ads sebab algoritmanya sentiasa berubah jadi yang buat hari ini belum tentu menjadi esok. Seeloknya buat pemasaran secara manual terlebih dulu untuk

Perkara wajib patut ada pada ayat iklan FB

Cuba fikir apa keunikan produk bisnes kita? Ada seribu penjual shawl. Ada seribu penjual ubat kulit cerah. Ada seribu penjual baju t-shirt. Setiap niche, ada banyak persaingan. Jadi, kita perlu berikan sebab kenapa pelanggan perlu membeli dari kita. Saya berikan contoh niche tudung. Contoh ayat iklan : “Design ini cuma ada 300 helai sahaja di

Iklan percuma fb

Adalah menjadi lumrah kepada kita untuk mencari peluang untuk beriklan secara percuma atau paling tidak pun jika dapat mengiklan dengan harga yang paling murah. Mungkin ramai yang tidak sedar apabila anda mempunyai produk atau servis untuk ditawarkan kepada orang ramai maka apabila anda update status di Facebook berkenaan bisnes anda maka itu adalah dianggap iklan.

Cara promosi facebook page

Rasanya dah banyak kali ulang ni tapi saya tak akan jemu sebab ramai orang perlukan pengetahuan ini sebab masih belum berjaya membuatkan facebook page mereka diketahui. Terdapat beberapa cara untuk promosi facebook page dimana anda boleh gunakan cara promosi yang percuma atau berbayar. Antaranya: 1. Blog 2. Iklan FB ads 3. Viral apps 4. Facebook

Teknik Sifu FBads – iklan paling murah dalam dunia

Haha…tentu korang tergelak bila baca tajuk post kali ini. Apa taknya, iklan paling murah dalam dunia?? Helo … ada iklan free je pun. So, tak heran kan. Tapi kali ini korang kena heran. Sebab apa? Iklan ni bukan sahaja paling murah tapi mampu hasilkan jualan pantas. Tak percaya? Cuba tanya diri sendiri dah berapa banyak
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com