Ayat promote iklan produk tak menjadi?

Step pertama-tama sekali apabila buat ayat promote iklan ialah keupayaan untuk tarik perhatian. Gagal menarik perhatian alamat awal untuk tutup kedai. Jadi usahalah macam mana pun, tarik perhatian pelanggan dulu. Kemudian apabila dah tertarik maka barulah terbuka hati mereka nak tahu. Lepas tu terbaca sebab nak tahu apa dia yang menarik sangat tadi tu. Selepas…

Langkah-langkah menjual secara online di Facebook

Mungkin ramai yang tak perasan. Nak menjual secara online ni melibatkan beberapa langkah. Ini bagi menyiapkan minda anda agar lebih bersedia dan tidak mengambil mudah. Biar kita bersedia lebih dari tidak bersedia langsung. Ok mula-mula sekali apabila kita berniat nak menjual mestilah tengok trend barang apa yang laku. Pada waktu ini jangan fikir stok dulu.…

Bagaimana buat promosi untuk nak bina jenama perniagaan sendiri di Facebook?

Sebenarnya posting ini berkenaan perkongsian seorang kawan saya menceritakan bagaimana beliau mempromosikan perniagaan di facebook, seperti produk kewangan, unit trust dan juga takaful atau mungkin juga anda seorang trainer sesuatu bidang kepakaran. Saya telah pun meminta kebenaran untuk share tips ini dengan para pembaca sekalian jadi mohon ambil teliti ya. Pertama yang utama adalah foto…

Cara nak mempromosikan produk dengan ayat promosi yang betul

Sila beri perhatian ya jika anda adalah seorang pemilik bisnes. Kenapa saya beritahu macam ni? Ini ialah kerana tiada berita gembira selain post ini… Baca dengan teliti ya kerana saya akan dedahkan cara nak mempromosikan produk dengan betul. Saya tahu anda mempunyai 3 masalah utama. Biasalah tu kan. Apa dia? 1) Tiada pelanggan 2) Tiada…