Contoh ayat review instagram

Pemasaran Instagram merupakan antara pilihan terbaru bagi yang meniaga online. Ramai yang terlepas pandang teknik ini. Mungkin juga ada yang skeptikal terhadap instragram bolehkah guna,…

Bagaimana dropship nak tarik ejen

Memang bertuah jadi ejen dropship sebab produk dah ada owner sediakan dan kadang jadi ejen pun percuma. Prestasi ejen ke ejen pulak beza. Produk tak…

Ayat promosi iklan produk tak menjadi?

Step pertama-tama sekali apabila buat promosi ialah keupayaan untuk tarik perhatian. Gagal menarik perhatian alamat awal untuk tutup kedai. Jadi usahalah macam mana pun, tarik…

Ayat power untuk promosi produk

Ayat power untuk promosi produk ialah ayat iklan yang apabila pelanggan baca dan dia rasakan iklan itu ditujukan kepada dia. Itulah dianya ayat power. Bukan…

Cara promosi produk yang berkesan

Cara promosi produk yang berkesan ialah dengan cara yang berulang-ulang yang dibuat dalam keadaan yang pelbagai. Pelanggan jadi bosan jika iklan yang sama diulang banyak…

Ketandusan idea untuk buat pemasaran?

Dah berjam-jam Faizal duduk depan komputer. Tak buat apa-apa pun. Asyik dok scroll newsfeed. Ada kerja tapi tak buat. Tak ada idea. Tak tahu nak…

Tukar perkataan jadi duit

Ini macam sistem tukaran wang ke apa? Jangan salah sangka dan tajuk kat atas tu dia gimik je ok. Tukar perkataan jadi duit bermaksud gunakan…

Tak tahu apa nak tulis apa?

Blurrr….. Benda macam ni biasa terjadi. Tak tahu nak tulis apa. Dalam banyak-banyak kejadian yang berlaku di alam ni dan hatta berlaku hari-hari pada diri…