Bagaimana buat promosi untuk nak bina jenama perniagaan sendiri di Facebook?

Sebenarnya posting ini berkenaan perkongsian seorang kawan saya menceritakan bagaimana beliau mempromosikan servis perniagaan di facebook, seperti produk kewangan, unit trust dan juga takaful atau mungkin juga anda seorang trainer sesuatu bidang kepakaran. Saya telah pun meminta kebenaran untuk share tips ini dengan para pembaca sekalian jadi mohon ambil teliti ya. Pertama yang utama adalah…

Cara nak mempromosikan produk dengan ayat promosi yang betul

Sila beri perhatian ya jika anda adalah seorang pemilik bisnes. Kenapa saya beritahu macam ni? Ini ialah kerana tiada berita gembira selain post ini… Baca dengan teliti ya kerana saya akan dedahkan cara nak mempromosikan produk dengan betul. Saya tahu anda mempunyai 3 masalah utama. Biasalah tu kan. Apa dia? 1) Tiada pelanggan 2) Tiada…