12 contoh ayat viral pantas bantu promosi di Facebook

12 contoh pantas hasilkan post viral: Anda pasti terfikir “Memang kah post begini senang dapat komen. Bukannya boleh dapat sale pun”. Kenapa tidak?! Lebih kurang macam kes JOM HEBOH. Tarikannya tentulah hiburan, artis atau konsert. Jualan pula terhasil kerana ramai yang datang. Kuncinya ialah tarik trafik dulu,kemudian baru jual. Straight to the point, berikut ialah…

Contoh ayat promosi produk kecantikan dan kesihatan yang sesuai untuk jualan online

Produk kecantikan dan kesihatan produk yang hangat dan laku keras jadi tak hairanlah orang tak jemu-jemu hasilkan produk sendiri atau OEM walaupun mereka tahu persaingan adalah sangat sengit. Ini adalah trend atau signature pasaran pengguna di Malaysia yang sanggup berhabis semata-mata untuk menjaga kecantikan bagi wanita. Manakala produk kesihatan pula pasarannya boleh jadi warga tua…

Ayat promote iklan produk tak menjadi?

Step pertama-tama sekali apabila buat ayat promote iklan ialah keupayaan untuk tarik perhatian. Gagal menarik perhatian alamat awal untuk tutup kedai. Jadi usahalah macam mana pun, tarik perhatian pelanggan dulu. Kemudian apabila dah tertarik maka barulah terbuka hati mereka nak tahu. Lepas tu terbaca sebab nak tahu apa dia yang menarik sangat tadi tu. Selepas…

Cara nak mempromosikan produk dengan ayat promosi yang betul

Sila beri perhatian ya jika anda adalah seorang pemilik bisnes. Kenapa saya beritahu macam ni? Ini ialah kerana tiada berita gembira selain post ini… Baca dengan teliti ya kerana saya akan dedahkan cara nak mempromosikan produk dengan betul. Saya tahu anda mempunyai 3 masalah utama. Biasalah tu kan. Apa dia? 1) Tiada pelanggan 2) Tiada…