Tag: cara iklan berbayar di facebook

Iklan facebook murah

Cara buat fb ads yang murah ialah dengan memilih target yang betul betul minat sahaja. Ramai yang beranggapan bahawa apabila setting fb ads ialah bertujuan untuk target seramai mungkin. Benar, memang kita nak exposure yang lebih besar tapi kita juga perlu ingat target itu mestilah orang-orang yang minat tentang apa yang anda tawarkan. Contohnya ialah

DVD simple cara buat fb ads tapi sales power dengan harga murah

FB ads adalah Facebook ads yang merujuk kepada iklan berbayar di Facebook. Jika kita lihat di sebelah kanan akaun Facebook anda akan lihat banyak iklan yang tersusun dari atas ke bawah itu semuanya slot iklan berbayar. Posting biasa di wall atau timeline hanya rakan-rakan anda yang akan dapat melihat posting tersebut jika anda cuba mengiklan

Bagaimana cara naikkan like buat FB ads dengan cara yang simple, mudah, murah dan sangat praktikal

Adakah anda mahu, setiap kali anda iklankan produk atau servis anda, 99% kebarangkalian pasti akan membeli. Menarik bukan? Anda sepatutnya tahu menggunakan fungsi “Facebook Ads” adalah umpama menggunakan senapang penembak tepat (sniper rifle). Kita boleh menentukan siapa yang boleh membaca iklan itu. Jika kita menjual pakaian wanita, kita boleh tentukan iklan itu untuk pengguna Facebook

Bagaimana nak buat iklan fb ads dengan mudah

Bagaimana nak buat iklan fb ads? Rasanya Facebook dah open untuk iklan untuk ‘promote post page’ bagi akaun profail juga. Dahulu hanya Facebook page sahaja dibenarkan untuk buat iklan ini namun sekarang kedua-dua jenis dah boleh buat iklan. Cuma yang bezanya adalah harga untuk buat iklan. Iklan ‘promote post page’ di page lebih murah dan

Buat iklan fb post di facebook dengan cara simple tanpa pening kepala

Cara iklan di facebook dengan buat posting di wall  – Kali ini ada berita gembira untuk anda. Saya nak kongsikan satu panduan bantuan yang berkaitan teknik rahsia pemasaran facebook yang dipanggil ‘ayat power’! Sekarang  ini kita dapat lihat ramai orang sedang ligat mempromosikan produk mereka melalui Facebook. Tapi tahukah anda, mereka yang berjaya menghasilkan jualan

Teknik Promosi FBads Sesuai Untuk Promosi Produk Fizikal

Teknik promosi fbads sangatlah sesuai kiranya anda menjual produk fizikal. Selalunya mereka yang menjual produk fizikal mempunyai modal besar dengan membeli stok dalam kuantiti banyak dengan harga yang rendah. Jika anda tergolong dalam kategori penjual begini teknik promosi fbads adalah teknik yang mesti anda cuba. Kenapa saya katakan demikian? Saya akan lampirkan contoh seorang penjual

Teknik Sifu FBads – iklan paling murah dalam dunia

Haha…tentu korang tergelak bila baca tajuk post kali ini. Apa taknya, iklan paling murah dalam dunia?? Helo … ada iklan free je pun. So, tak heran kan. Tapi kali ini korang kena heran. Sebab apa? Iklan ni bukan sahaja paling murah tapi mampu hasilkan jualan pantas. Tak percaya? Cuba tanya diri sendiri dah berapa banyak
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com