Tag Archives: cara iklan berbayar di facebook


Cara buat fb ads yang murah ialah dengan memilih target yang betul betul minat sahaja. Ramai yang beranggapan bahawa apabila setting fb ads ialah bertujuan untuk target seramai mungkin. Benar, memang kita nak exposure yang lebih besar tapi kita juga Read more…


FB ads adalah Facebook ads yang merujuk kepada iklan berbayar di Facebook. Jika kita lihat di sebelah kanan akaun Facebook anda akan lihat banyak iklan yang tersusun dari atas ke bawah itu semuanya slot iklan berbayar. Posting biasa di wall Read more…


Adakah anda mahu, setiap kali anda iklankan produk atau servis anda, 99% kebarangkalian pasti akan membeli. Menarik bukan? Anda sepatutnya tahu menggunakan fungsi “Facebook Ads” adalah umpama menggunakan senapang penembak tepat (sniper rifle). Kita boleh menentukan siapa yang boleh membaca Read more…


Alhamdulillah, kerana nak tunjuk pada anda faedah BOOST POST ni, admin dah run iklan BOOST POST dengan kos seminimum $5 (RM16)/hari, paling busuk pun admin dah dapat sales RM50 satu hari. Maksudnya net profit RM34 satu hari. Itupun sebab harga Read more…


Bagaimana nak buat iklan fb ads? Rasanya Facebook dah open untuk iklan untuk ‘promote post page’ bagi akaun profail juga. Dahulu hanya Facebook page sahaja dibenarkan untuk buat iklan ini namun sekarang kedua-dua jenis dah boleh buat iklan. Cuma yang Read more…


Cara iklan di facebook dengan buat posting di wall  – Kali ini ada berita gembira untuk anda. Saya nak kongsikan satu panduan bantuan yang berkaitan teknik rahsia pemasaran facebook yang dipanggil ‘ayat power’! Sekarang  ini kita dapat lihat ramai orang Read more…


Teknik promosi fbads sangatlah sesuai kiranya anda menjual produk fizikal. Selalunya mereka yang menjual produk fizikal mempunyai modal besar dengan membeli stok dalam kuantiti banyak dengan harga yang rendah. Jika anda tergolong dalam kategori penjual begini teknik promosi fbads adalah Read more…


Haha…tentu korang tergelak bila baca tajuk post kali ini. Apa taknya, iklan paling murah dalam dunia?? Helo … ada iklan free je pun. So, tak heran kan. Tapi kali ini korang kena heran. Sebab apa? Iklan ni bukan sahaja paling Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com