Tag Archives: caption promote tudung


Step pertama-tama sekali apabila buat promosi ialah keupayaan untuk tarik perhatian. Gagal menarik perhatian alamat awal untuk tutup kedai. Jadi usahalah macam mana pun, tarik perhatian pelanggan dulu. Kemudian apabila dah tertarik maka barulah terbuka hati mereka nak tahu. Lepas Read more…


Mungkin ramai yang tak perasan. Nak menjual secara online ni melibatkan beberapa langkah. Ini bagi menyiapkan minda anda agar lebih bersedia dan tidak mengambil mudah. Biar kita bersedia lebih dari tidak bersedia langsung. Ok mula-mula sekali apabila kita berniat nak Read more…


Saya menerima pertanyaan. Ada yang PM tanya baru nak start jadi dropship online. Antara penghalang utama ialah macamana mana nak mulakan. Contohnya macam ayat atau cara mempromosi. Katanya takut takde pelanggan. Ada tak yang nak tahu apa jawapan yang dia Read more…


Macam mana nak promote barang di ig? Sudah tentu anda berbisnes online dan sedang tercari-cari cara untuk memperkenalkan produk anda kepada orang ramai melalui medium sosial. Sememangnya banyak medium sosial yang boleh digunakan untuk promote barang. Dan boleh kata semuanya Read more…


Sekarang ni, instagram memang sedang hot! Sudah ramai yang mula buat jualan “meletup-letup” di instagram! Salah seorang daripanya, Tuan Nigel Ong! Dulu… dia banyak jual barang-barang yang dia borong dari china secara online di Facebook. Tapi sekarang, banyak jualannya diperolehi Read more…


Mungkin anda tercari-cari platform terbaik untuk mempromosikan barang niaga. Bagi sesetengah orang, Instagram adalah salah satu platform terbaik sekiranya berminat untuk membuat iklan secara percuma, mudah dan hotselling. Instagram tidak terlalu terikat dengan rules seperti di FB. Lebih mudah untuk Read more…


Instagram lazimnya merupakan sebuah perkhidmatan perkongsian foto atau gambar dan rangkaian sosial secara dalam talian. Ia membolehkan penggunanya mengambil gambar, meletakkan penapis digital dan menyebarkannya ke dalam pelbagai bentuk perkhidmatan rangkaian sosial termasuklah laman yang mendahuluinya seperti Facebook atau Twitter. Read more…


Mungkin anda tercari-cari platform terbaik untuk mempromosikan produk. Bagi sesetengah orang, Instagram adalah salah satu platform terbaik sekiranya berminat untuk membuat iklan secara percuma dan mudah. Instagram tidak terlalu terikat dengan rules seperti di Facebook. Lebih mudah untuk anda jana Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com