Tag: caption promote tudung

Ayat promosi iklan produk tak menjadi?

Step pertama-tama sekali apabila buat promosi ialah keupayaan untuk tarik perhatian. Gagal menarik perhatian alamat awal untuk tutup kedai. Jadi usahalah macam mana pun, tarik perhatian pelanggan dulu. Kemudian apabila dah tertarik maka barulah terbuka hati mereka nak tahu. Lepas tu terbaca sebab nak tahu apa dia yang menarik sangat tadi tu. Selepas habis baca

Langkah-langkah menjual secara online di Facebook

Mungkin ramai yang tak perasan. Nak menjual secara online ni melibatkan beberapa langkah. Ini bagi menyiapkan minda anda agar lebih bersedia dan tidak mengambil mudah. Biar kita bersedia lebih dari tidak bersedia langsung. Ok mula-mula sekali apabila kita berniat nak menjual mestilah tengok trend barang apa yang laku. Pada waktu ini jangan fikir stok dulu.

Macamana nak mulakan dropship online

Saya menerima pertanyaan. Ada yang PM tanya baru nak start jadi dropship online. Antara penghalang utama ialah macamana mana nak mulakan. Contohnya macam ayat atau cara mempromosi. Katanya takut takde pelanggan. Ada tak yang nak tahu apa jawapan yang dia terima melalui PM? Pertama kali kita mesti fikir positif. Bila sebut takde pelanggan itu dah

Macam mana nak promote barang di IG

Macam mana nak promote barang di ig? Sudah tentu anda berbisnes online dan sedang tercari-cari cara untuk memperkenalkan produk anda kepada orang ramai melalui medium sosial. Sememangnya banyak medium sosial yang boleh digunakan untuk promote barang. Dan boleh kata semuanya tak perlu bayar pun untuk kita gunakan. Nampak mudah dan ramai orang pun dah guna

Bagaimana nak tambah follower Instagram untuk bisnes

Sekarang ni, instagram memang sedang hot! Sudah ramai yang mula buat jualan “meletup-letup” di instagram! Salah seorang daripanya, Tuan Nigel Ong! Dulu… dia banyak jual barang-barang yang dia borong dari china secara online di Facebook. Tapi sekarang, banyak jualannya diperolehi dari instagram pula. Dalam masa yang sama, ramai juga yang bertanya kepada beliau, bagaimana beliau

Cara nak promosi barang di Instagram

Mungkin anda tercari-cari platform terbaik untuk mempromosikan barang niaga. Bagi sesetengah orang, Instagram adalah salah satu platform terbaik sekiranya berminat untuk membuat iklan secara percuma, mudah dan hotselling. Instagram tidak terlalu terikat dengan rules seperti di FB. Lebih mudah untuk anda jana followers. Berikut adalah turutan kerjanya. –> Ramai followers –> Ramai nampak iklan anda

Bagaimana mahu naikkan follower dan sales di Instagram anda?

Instagram lazimnya merupakan sebuah perkhidmatan perkongsian foto atau gambar dan rangkaian sosial secara dalam talian. Ia membolehkan penggunanya mengambil gambar, meletakkan penapis digital dan menyebarkannya ke dalam pelbagai bentuk perkhidmatan rangkaian sosial termasuklah laman yang mendahuluinya seperti Facebook atau Twitter. Ciri pembeza yang terdapat di dalamnya adalah seperti memuat naik foto kepada bentuk empat segi

Cara Promosi Produk di Instagram

Mungkin anda tercari-cari platform terbaik untuk mempromosikan produk. Bagi sesetengah orang, Instagram adalah salah satu platform terbaik sekiranya berminat untuk membuat iklan secara percuma dan mudah. Instagram tidak terlalu terikat dengan rules seperti di Facebook. Lebih mudah untuk anda jana followers. Ramai followers –> ramai nampak iklan anda –> ramai yang berminat untuk membuat tempahan
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com