Borong China 1688

Apa Borong China 1688 ni? Kalau nak tahu inilah lubuk baru untuk dapatkan supply barang dari China dengan harga murah dan berbaloi. Pada sesiapa yang dah biasa buat trading tu tentu dah berurusan dengan alibaba, aliexpress, Taobao dan bermacam lagilah website borong China ni. Tapi kali ni ada satu lagi lubuk baru yang anda mesti…

Mana boleh dapat supplier barang harga borong yang reliable dan murah?

Tau tak, saya terpaksa hentikan jualan kasut! Kenapa? Supplier barang surrender tak dapat janji nak bagi supply kasut seterusnya. Sewaktu saya mula-mula berjinak-jinak berniaga dulu saya jual kasut secara online. Waktu tu ternampak satu blog menjual kasut sukan so terus tanya direct kat owner blog samada saya boleh dapat harga pengedar sebab nak jual semula.…