Borong barang China online dari 1688.com

Borong barang dari china online sudah tidak menjadi pelik lagi sekarang oleh kerana kecanggihan teknologi masakini. Berbanding dahulu borong dari China memerlukan kita untuk ke sana untuk mendapatkan barang bagi dibawa balik. Jika kita pernah dengar mengenai Jack Ma, beliau merupakan pelopor bisnes internet yang membantu perusahaan kecil di China untuk memasarkan produk mereka ke…

Kos pergi ke China untuk memborong barang bisnes

Apabila korang nak mula bisnes borong barang China mestilah masukkan kos sekali kos perjalanan untuk survey-survey dulu kat China. Itu belum masuk lagi kos beli barang yang nak dibuat bisnes tu lagi. Tujuan survey-survey tu adalah untuk: Pastikan supplier tip top Elakkan dari supplier penipu Cek produk borong samada berkualiti Tengok sendiri kilang ujud atau…

Side income senang dengan bisnes borong China online

Caranya ialah yang lain dan tak bukan side income dariĀ  internet! Ya, Internet. Memang amat mudah sekali dilakukan. Mesti anda tanya saya balik, kenapa mesti internet? Bukan teknik lain lebih straight forward ke? Internet-internet ni bukan susah ke? Baiklah, banyak kelebihannya kita buat duit pakai internet ini berbanding cara-cara yang lain. Berikut antara kelebihan-kelebihan yang…

Bisnes borong China online bisnes internet senang, mudah dan cepat untung!

Tentu anda sendiri sudah pun mula tahu akan kebaikan bisnes internet ni. Silap-silap, anda telah menghabiskan masa cuba mencari bisnes internet yang boleh anda cuba. Bisnes internet ada bermacam-macam, dari buat blog, sampailah buat facebook page buat dropship. Bahkan saya sendiri pernah terbaca panduan 100 model bisnes internet! 100 tu, banyaknya. Mana satu yang terbaik?…

Mudahnya cara borong barang China online

Anda mungkin masih tercari-cari bagaimana mahu memulakan bisnes borong China online anda. Silap-silap, anda telah mula menjual, tetapi tidak banyak kejayaan. Tetapi saya yakin, panduan ini akan membantu membimbing anda untuk mula menceburi bisnes borong online dengan lebih serius. Berikut adalah serba-sedikit penerangan ringkas tentang panduan ini: Sebuah panduan cukup lengkap bagaimana anda boleh bermula…