Tag Archives: bisnes online


Ramai yang tertanya-tanya apa bisnes online yang paling laris pada tahun 2016. Sebabnya ialah anda nak start bisnes tahun 2017 kan dan tak pasti apa nak dijual. Tak semestinya anda nak follow bisnes online paling laris tu dan fikir anda Read more…


Nak mula bisnes tapi tak tahu? Untuk mula bisnes mesti ada beberapa step. Ini perkara asas yang semua orang mesti tau. Nak mula tak semestinya besar. Start dengan yang kecil-kecil dulu. Rasa boleh handel dan ada rasa potensi besar baru Read more…


Mungkin ramai yang tak perasan. Nak menjual secara online ni melibatkan beberapa langkah. Ini bagi menyiapkan minda anda agar lebih bersedia dan tidak mengambil mudah. Biar kita bersedia lebih dari tidak bersedia langsung. Ok mula-mula sekali apabila kita berniat nak Read more…


Soalan ni biasa keluar. Kalau tak keluar ikut mulut pun dia tetap ada terdetik di hati. Ini biasa normal sebab jika tak tanya memang senang la kita kena tipu. Tapi banyak sangat tanya pun tak betul jugak sebab last last Read more…


Orang bisnes kita pun nak bisnes. Tapi tak tau nak bisnes apa. Bisnes ada banyak bisnes. Ada yang nak jadi jutawan. Untung ciput tak nak. Nak untung kaw kaw punya. Itulah imaginasi orang yang tak pernah bisnes tapi nak bisnes. Read more…


Ada setengah orang rasa dia tak sesuai buat bisnes sebab macam mana nak buat promosi kalau nak bercakap pun susah. Adakah bisnes ni sesuai bagi mereka yang banyak cakap? Tak semestinya kan. Kalau tak tak ujud la bisnes online ni. Read more…


Anda berasa sebagai penjual pergi ke kedai sama je tak beza pun macam pergi pejabat? Anda ingat nak bisnes tapi sampai hari ni nak mula apa-apa pun? Berasa masa bersama anak dan keluarga lebih penting tapi masih fikir nak buat Read more…


Buntu nak buat yang mana satu? Anda mesti clear tentang apa yang anda mahu. Salah pilihan akan menyebabkan anda merana menanggung beban yang anda sendiri tak suka nak menanggungnya. Ada beberapa pilihan platform untuk bisnes online:


Awas!!! Kita bukan lagi dalam zon permainan. Ini hanyalah untuk orang-orang yang benar-benar serius untuk membina perniagaan pada tahun 2017. Jika andalah orangnya … teruskan membaca. Ada peraturan UTAMA jika anda nak mula bisnes. Antara peraturannya – jual beberapa barang. Read more…


Sudah tentu ramai antara kita sibuk dengan tugas seharian sehinggakan tidak ada masa untuk membuang masa untuk memikirkan atau meluangkan masa melakukan kerja-kerja sampingan. Anda bukanlah orang yang malas tapi kekangan masa sangatlah mendesak ditambah lagi dengan keperluan keluarga tercinta. Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com