Tag: bisnes online

Bisnes online paling laris 2016

Ramai yang tertanya-tanya apa bisnes online yang paling laris pada tahun 2016. Sebabnya ialah anda nak start bisnes tahun 2017 kan dan tak pasti apa nak dijual. Tak semestinya anda nak follow bisnes online paling laris tu dan fikir anda juga boleh sukses dengan bisnes yang sama. Nak tahu tak kenapa? Setiap orang ada kesesuaian

Peluang berniaga borong barang China online kecil-kecilan

Nak mula bisnes tapi tak tahu? Untuk mula bisnes mesti ada beberapa step. Ini perkara asas yang semua orang mesti tau. Nak mula tak semestinya besar. Start dengan yang kecil-kecil dulu. Rasa boleh handel dan ada rasa potensi besar baru go next step. Ok bila nak buat sesuatu kena tanya diri sendiri. Kenapa nak berniaga?

Langkah-langkah menjual secara online di Facebook

Mungkin ramai yang tak perasan. Nak menjual secara online ni melibatkan beberapa langkah. Ini bagi menyiapkan minda anda agar lebih bersedia dan tidak mengambil mudah. Biar kita bersedia lebih dari tidak bersedia langsung. Ok mula-mula sekali apabila kita berniat nak menjual mestilah tengok trend barang apa yang laku. Pada waktu ini jangan fikir stok dulu.

Betul ke bisnes ni?! Macam tak percaya je

Soalan ni biasa keluar. Kalau tak keluar ikut mulut pun dia tetap ada terdetik di hati. Ini biasa normal sebab jika tak tanya memang senang la kita kena tipu. Tapi banyak sangat tanya pun tak betul jugak sebab last last tak ke mana kita. Asik dok tanya ja tindakan takdak. Oleh itu biar kita ditengah-tengah.

Cara labur RM100 menjadi RM1577.98

Orang bisnes kita pun nak bisnes. Tapi tak tau nak bisnes apa. Bisnes ada banyak bisnes. Ada yang nak jadi jutawan. Untung ciput tak nak. Nak untung kaw kaw punya. Itulah imaginasi orang yang tak pernah bisnes tapi nak bisnes. Bagi yang dah lama pulak tapi tak naik-naik memang rasa bersyukur dapat bertahan ada income

Anda pendiam terasa sukar nak buat promosi?

Ada setengah orang rasa dia tak sesuai buat bisnes sebab macam mana nak buat promosi kalau nak bercakap pun susah. Adakah bisnes ni sesuai bagi mereka yang banyak cakap? Tak semestinya kan. Kalau tak tak ujud la bisnes online ni. Alam maya adalah alternatif yang sangat sesuai bagi anda yang pendiam. Pernah tak dengar lidah

Apa nak buat jika saya nak mula bisnes di tahun 2017?

Awas!!! Kita bukan lagi dalam zon permainan. Ini hanyalah untuk orang-orang yang benar-benar serius untuk membina perniagaan pada tahun 2017. Jika andalah orangnya … teruskan membaca. Ada peraturan UTAMA jika anda nak mula bisnes. Antara peraturannya – jual beberapa barang. Anda tahu bagaimana nak membuat keuntungan secara berniaga? Anda mesti menjual barangan. Nak jual barangan

Mulakan perniagaan internet anda dengan affiliate

Sudah tentu ramai antara kita sibuk dengan tugas seharian sehinggakan tidak ada masa untuk membuang masa untuk memikirkan atau meluangkan masa melakukan kerja-kerja sampingan. Anda bukanlah orang yang malas tapi kekangan masa sangatlah mendesak ditambah lagi dengan keperluan keluarga tercinta. Banyak masa dah digunakan untuk berkerja mencari nafkah hidup dan selebihnya pula perlu diluangkan untuk
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com