Tag Archives: bisnes internet


Caranya ialah yang lain dan tak bukan side income dariĀ  internet! Ya, Internet. Memang amat mudah sekali dilakukan. Mesti anda tanya saya balik, kenapa mesti internet? Bukan teknik lain lebih straight forward ke? Internet-internet ni bukan susah ke? Baiklah, banyak Read more…


Soalan ni biasa keluar. Kalau tak keluar ikut mulut pun dia tetap ada terdetik di hati. Ini biasa normal sebab jika tak tanya memang senang la kita kena tipu. Tapi banyak sangat tanya pun tak betul jugak sebab last last Read more…


Ada banyak cara nak mula. Terpulang kepada kesesuaian kita. Jadi jangan main taram dan nak cepat sebab nak duit. Justifikasi anda nak bisnes tu tak berapa kuat dan mungkin tersungkur akhirnya. Sebabnya bisnes online banyak jenisnya jadi kita mungkin sesuai Read more…


Anda berasa sebagai penjual pergi ke kedai sama je tak beza pun macam pergi pejabat? Anda ingat nak bisnes tapi sampai hari ni nak mula apa-apa pun? Berasa masa bersama anak dan keluarga lebih penting tapi masih fikir nak buat Read more…


Awas!!! Kita bukan lagi dalam zon permainan. Ini hanyalah untuk orang-orang yang benar-benar serius untuk membina perniagaan pada tahun 2017. Jika andalah orangnya … teruskan membaca. Ada peraturan UTAMA jika anda nak mula bisnes. Antara peraturannya – jual beberapa barang. Read more…


Lupakan saja! Lupakan impian anda nak bisnes jika tak sanggup nak hadapi halangan. Kerana apa juga yang kita nak buat pasti ada halangan dan minda anda perlu bersedia menerima ujian yang mendatang. Bukan nak kata nak patahkan semangat tetapi inilah Read more…


Pernahkah anda merasa bahawa bisnes anda tidak boleh ke mana…saturated. Ini adalah kerana anda mungkin hanya berpegang kepada prinsip-prinsip bisnes yang tradisional dan konvensional. Ada dua cara bagaimana anda boleh upgrade bisnes samada dari aspek teknikal atau aspek kreativiti. Aspek Read more…


Saya pasti anda yang membaca artikel ini memang sedang mencari peluang untuk berniaga. Samada anda mempunyai latarbelakang dan pengalaman perniagaan sebelum ini ianya tidak mempengaruhi semangat anda untuk berniaga. Apa yang pasti anda perlu berniaga dan ianya perlu dibuat walau Read more…


Anda sedang mencari-cari jalan untuk menambah pendapatan? Dalam zaman yang semakin mencabar ini, menjalankan banyak kerja dalam satu waktu merupakan perkara lumrah yang perlu dihadapi dan ditangani. Kos kehidupan yan semakin meningkat memaksa sesetengah dari kita agar memerah keringat agar Read more…


Sudah tentu ramai antara kita sibuk dengan tugas seharian sehinggakan tidak ada masa untuk membuang masa untuk memikirkan atau meluangkan masa melakukan kerja-kerja sampingan. Anda bukanlah orang yang malas tapi kekangan masa sangatlah mendesak ditambah lagi dengan keperluan keluarga tercinta. Read more…


Asas Perniagaan Internet – 4 Langkah Memulakan Perniagaan Internet – Irfan Khairi IMusahawan.com Irfan Khairi di Awani Pagi menjelaskan 4 langkah dalam memulakan perniagaan Internet bersama pengacara Faris & Zaiful. Pelajari cara memulakan perniagaan Internet dari rumah di Workshop Jutawan Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com