4 contoh ayat power untuk promosi produk

Pembaca akan ditunjukkan 4 contoh skrip ayat promosi produk yang berkesan untuk membuat jualan di Facebook. Apa yang bakal pembaca temui nanti adalah skrip-skrip yang…

Asas Pemasaran Facebook

  Jadi, dalam ebook ni saya akan SHARE kepada anda tentang strategi macamana saya train mentee-mentee saya untuk mereka #meroket jualan tanpa disangka-sangka. Tak ada…

Contoh ayat review instagram

Pemasaran Instagram merupakan antara pilihan terbaru bagi yang meniaga online. Ramai yang terlepas pandang teknik ini. Mungkin juga ada yang skeptikal terhadap instragram bolehkah guna,…

Bagaimana dropship nak tarik ejen

Memang bertuah jadi ejen dropship sebab produk dah ada owner sediakan dan kadang jadi ejen pun percuma. Prestasi ejen ke ejen pulak beza. Produk tak…

Ayat Softselling Power

Mahukah anda mendapatkan ilmu pemasaran softselling ini dengan lebih jelas dan mudah? Anda bakal mendapat bimbingan terus sifu! Berita baiknya segala homework Soft Selling yang…

Ayat Promosi Copy Paste

Tugas saya pada hari ini ialah membantu anda untuk buat ayat jualan seperti yang anda perlukan, bukan?   Oleh itu, saya memperkenalkan ….. Dah ada…

Ayat promosi iklan produk tak menjadi?

Step pertama-tama sekali apabila buat promosi ialah keupayaan untuk tarik perhatian. Gagal menarik perhatian alamat awal untuk tutup kedai. Jadi usahalah macam mana pun, tarik…

Ayat power untuk promosi produk

Ayat power untuk promosi produk ialah ayat iklan yang apabila pelanggan baca dan dia rasakan iklan itu ditujukan kepada dia. Itulah dianya ayat power. Bukan…

Cara promosi produk yang berkesan

Cara promosi produk yang berkesan ialah dengan cara yang berulang-ulang yang dibuat dalam keadaan yang pelbagai. Pelanggan jadi bosan jika iklan yang sama diulang banyak…

Ketandusan idea untuk buat pemasaran?

Dah berjam-jam Faizal duduk depan komputer. Tak buat apa-apa pun. Asyik dok scroll newsfeed. Ada kerja tapi tak buat. Tak ada idea. Tak tahu nak…