Tag Archives: ayat promosi produk


Ayat promosi online yang digunakan mestilah mampu untuk bina kepercayaan dan kredibiliti di FB. Jadi, bagaimana untuk membina kredibiliti di internet? Setiap perniagaan mempunyai pengemudinya iaitu usahawan. Untuk memastikan sesebuah perniagaan, produk dan jenama bisnes itu dikenali ramai, pengemudi itu Read more…


┬áJika korang selalu beritahu boleh beli produk Shaklee dekat wall, cara update status Shaklee tu boleh dipanggil spam (hard sell). Boleh diperbaiki. update status dengan cara softselling, cara mudahnya ialah guna cerita, Contoh: —Mula— Teringat kelmarin ada prospek wassap yang Read more…


Saya akui bukan semua orang suka menulis. Tapi sebagai peniaga kita mesti kuasai teknik penulisan ayat promosi untuk viralkan bisnes online. Bisnes online bukan macam bisnes offline ada kedai buka booth tunjuk muka atau call customer. Especially Gen X dan Read more…


Ayat power untuk promosi produk ialah ayat iklan yang apabila pelanggan baca dan dia rasakan iklan itu ditujukan kepada dia. Itulah dianya ayat power. Bukan ayat bombastik atau ayat fantastik. Jadi apabila pelanggan baca iklan dan rasa didalam hati bahwa Read more…


Cakap pasal bisnes je mesti nak sentuh topik modal. Sebenarnya untuk permulaan tak ada pun tak apa. Cuba bayangkan anda nak jual barang terpakai. Perlu keluar modal ke? Kalau jual produk kecantikan hatta pun produk boleh dapat dari dropship. Itu Read more…


Ada soalan ada jawapannya. Soalannya – apa ayat promosi nak guna bila masa nak jual produk? Ayat promosi sesuai ialah …


Saya percaya masih ramai yang masih berasa kekok untuk berniaga. Ini adalah kerana berniaga bukannya darah daging kita dan ia bukan juga budaya kita. Alangkah ruginya bagi mereka yang masih merasakan orang berniaga hanya kerana nakkan duit semata-mata. Berniaga ini Read more…


Anda anda sedang tercari-cari formula ayat power yang boleh membantu anda membuat jualan? Anda dah cuba pelbagai skrip tapi masih belum menjadi? Sebenarnya anda tidak perlu risau langsung. Pemasaran adalah melibatkan ekesperimen atau bahasa mudahnya try and adjust. Tidak bermakna Read more…


Anda tentu pernah alami situasi begini Sekarang ni…..SUSAH SANGAT nak penuhkan slot order sebab tak pandai nak buat sale. Banyak yang minta no akaun M2U tapi lepas tu tiba-tiba terus senyap tanpa berita. Ada juga yang rajin booking tapi tak Read more…


Sila beri perhatian ya jika anda adalah seorang pemilik bisnes. Kenapa saya beritahu macam ni? Ini ialah kerana tiada berita gembira selain post ini… Baca dengan teliti ya kerana saya akan dedahkan cara nak mempromosikan produk dengan betul. Saya tahu Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com