Contoh ayat promosi produk Shaklee

┬áJika korang selalu announce yang pelanggan boleh beli produk Shaklee dekat wall korang, cara update status Shaklee tu boleh dipanggil spam (hard sell). Boleh diperbaiki. update status dengan cara softselling, cara mudahnya ialah guna cerita, Contoh: —Mula— Teringat kelmarin ada prospek wassap yang abah dia ada high blood dan ada ubat doktor. pada masa yang…

Contoh ayat promosi produk kecantikan dan kesihatan yang sesuai untuk jualan online

Produk kecantikan dan kesihatan produk yang hangat dan laku keras jadi tak hairanlah orang tak jemu-jemu hasilkan produk sendiri atau OEM walaupun mereka tahu persaingan adalah sangat sengit. Ini adalah trend atau signature pasaran pengguna di Malaysia yang sanggup berhabis semata-mata untuk menjaga kecantikan bagi wanita. Manakala produk kesihatan pula pasarannya boleh jadi warga tua…

Cara promosi tarik perhatian pelanggan dengan ayat marketing power

Sudah tentu anda dah ada produk untuk dijual. Yang menjadi isunya sekarang ialah bagaimana nak jual produk tersebut, bukan? Bagi menyampaikan info berkenaan produk kepada pelanggan, anda perlu menyampaikannya dengan cara yang paling menarik dan berkesan agar pelanggan tertarik untuk mendapatkannya. Bagi tujuan itu maksud yang tersurat itu perlu di sampaikan sebaik mungkin dengan memerlukan…

Cara nak mempromosikan produk dengan ayat promosi yang betul

Sila beri perhatian ya jika anda adalah seorang pemilik bisnes. Kenapa saya beritahu macam ni? Ini ialah kerana tiada berita gembira selain post ini… Baca dengan teliti ya kerana saya akan dedahkan cara nak mempromosikan produk dengan betul. Saya tahu anda mempunyai 3 masalah utama. Biasalah tu kan. Apa dia? 1) Tiada pelanggan 2) Tiada…