Tag Archives: ayat promosi power


Ayat promosi online yang digunakan mestilah mampu untuk bina kepercayaan dan kredibiliti di FB. Jadi, bagaimana untuk membina kredibiliti di internet? Setiap perniagaan mempunyai pengemudinya iaitu usahawan. Untuk memastikan sesebuah perniagaan, produk dan jenama bisnes itu dikenali ramai, pengemudi itu Read more…


Saya akui bukan semua orang suka menulis. Tapi sebagai peniaga kita mesti kuasai teknik penulisan ayat promosi untuk viralkan bisnes online. Bisnes online bukan macam bisnes offline ada kedai buka booth tunjuk muka atau call customer. Especially Gen X dan Read more…


Cakap pasal bisnes je mesti nak sentuh topik modal. Sebenarnya untuk permulaan tak ada pun tak apa. Cuba bayangkan anda nak jual barang terpakai. Perlu keluar modal ke? Kalau jual produk kecantikan hatta pun produk boleh dapat dari dropship. Itu Read more…


Mudah sahaja jika nak lihat peniaga-peniaga fb yang buat promosi di fb. Tentu anda hari-hari baca newsfeed. Jika sekali kita scroll tu boleh jumpa ada yang menulis di wall boleh kita perhatikan gaya penulisan mereka. Jangan lihat peniaga yang guna Read more…


Jangan ada silap! Ada yang ingat pemasaran ni ada magik. Letak ayat power je boleh jadi sale. Silap! Silap! Silap! Ayat power adalah ayat yang kebetulannya kena dengan emosi pelanggan.


Anda anda sedang tercari-cari formula ayat power yang boleh membantu anda membuat jualan? Anda dah cuba pelbagai skrip tapi masih belum menjadi? Sebenarnya anda tidak perlu risau langsung. Pemasaran adalah melibatkan ekesperimen atau bahasa mudahnya try and adjust. Tidak bermakna Read more…


Anda tentu pernah alami situasi begini Sekarang ni…..SUSAH SANGAT nak penuhkan slot order sebab tak pandai nak buat sale. Banyak yang minta no akaun M2U tapi lepas tu tiba-tiba terus senyap tanpa berita. Ada juga yang rajin booking tapi tak Read more…

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com