Contoh ayat review instagram

Pemasaran Instagram merupakan antara pilihan terbaru bagi yang meniaga online. Ramai yang terlepas pandang teknik ini. Mungkin juga ada yang skeptikal terhadap instragram bolehkah guna, sesuaikah guna, nampak tak meyakinkan dan macam macam keraguan lagi. Bagi yang dah muak dengan media sosial sedia ada dan terdesak nak dapat sale sepatutnya dah cuba explore media soaialyang…

Strategi ayat softselling ialah menjual dengan tanpa menjual

Strategi Menjual Tanpa Menjual. Ramai yang menjual dengan cara Hard Selling. Sebenarnya cara hard selling ni bukan saja susah nak menjual, lagi la menyebabkan orang lain “ban” atau “unfren anda”. Jadi, the best idea ialah anda create ayat menjual tanpa nampak pun anda sedang menjual (softselling). Faham ke faham? Semua bisnes mesti nak jual. Tapi…