Tag Archives: ayat power


Cakap pasal bisnes je mesti nak sentuh topik modal. Sebenarnya untuk permulaan tak ada pun tak apa. Cuba bayangkan anda nak jual barang terpakai. Perlu keluar modal ke? Kalau jual produk kecantikan hatta pun produk boleh dapat dari dropship. Itu Read more…


Ayat power beracun! Apa reaksi anda apabila baca ayat kat atas? Pasti teruja, betul kan. Begitulah peranan ayat iklan. Ia mesti mampu menarik perhatian pelanggan.


Ayat power bukanlah semata-mata ayat power. Contoh: SALE! DISKAUN 95% Sekali imbas, wow! Memang power, kan? Sebenarnya tak power pun. Kenapa?


Jangan ada silap! Ada yang ingat pemasaran ni ada magik. Letak ayat power je boleh jadi sale. Silap! Silap! Silap! Ayat power adalah ayat yang kebetulannya kena dengan emosi pelanggan.


Ada satu strategi. Memang telah terbukti berkesan sangat. Bagaimana nak tulis ayat berkesan untuk iklankan produk anda? Caranya ialah …. dengan kenal pelanggan anda terlebih dahulu. Mudah saja. Anggap anda nak pergi bercuti. Anda tak boleh kata setakat “saya nak Read more…


Sudah tentu anda dah ada produk untuk dijual. Yang menjadi isunya sekarang ialah bagaimana nak jual produk tersebut, bukan? Bagi menyampaikan info berkenaan produk kepada pelanggan, anda perlu menyampaikannya dengan cara yang paling menarik dan berkesan agar pelanggan tertarik untuk Read more…


Anda anda sedang tercari-cari formula ayat power yang boleh membantu anda membuat jualan? Anda dah cuba pelbagai skrip tapi masih belum menjadi? Sebenarnya anda tidak perlu risau langsung. Pemasaran adalah melibatkan ekesperimen atau bahasa mudahnya try and adjust. Tidak bermakna Read more…


Anda tentu pernah alami situasi begini Sekarang ni…..SUSAH SANGAT nak penuhkan slot order sebab tak pandai nak buat sale. Banyak yang minta no akaun M2U tapi lepas tu tiba-tiba terus senyap tanpa berita. Ada juga yang rajin booking tapi tak Read more…


Sila beri perhatian ya jika anda adalah seorang pemilik bisnes. Kenapa saya beritahu macam ni? Ini ialah kerana tiada berita gembira selain post ini… Baca dengan teliti ya kerana saya akan dedahkan cara nak mempromosikan produk dengan betul. Saya tahu Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com