Tag: ayat power marketing

3 tips ayat power tarik pelanggan

Cuma tanya pada diri sendiri kenapa korang berani nak beli online? Kan. Banyak kes yang mana kita akan rasa pelik bin ajaib ialah masih ada orang yang tak percaya nak beli online. Masih ada orang yang tak berani nak guna online banking dan sanggup beratur kat kaunter bank nak bayar bil! Sebab itu kalau korang

Ayat power dalam perniagaan

Topik ni evergreen. Sangat. Orang sentiasa tertanya bagaimana. Bagaimana nak buat promosi. Especially yang melibatkan media penulisan. Bila nak menulis isunya apa yang nak ditulis. Promosi ni bukan hard skill. Dia lebih kepada soft skill macam bakat la. Orang yang perwatakannya sosial di media sosial dia tak kekok bersosial. Tapi dia mesti kekok nak menjual.

Cara menulis ayat power untuk marketing yang power

Bagi yang tengah membaca post ini…saya tahu anda kekeringan idea nak tulis apa untuk promosikan bisnes anda. Skill menulis ni memang bukan semua orang ada. Kalau ada pun dia timbul tenggelam. Sekejap semangat nak tulis tu membara sangat. Ada masa-masa lain di sejuk beku…tahap ais kutub utara. huhu…inilah nasib namanya. Ibarat pujangga yang menunggu malam

Headline power mampu tarik pelanggan yang betul

Saya sentiasa mengikuti perkembangan terkini tips-tips marketing oleh otai-otai melalui grup-grup atau wall facebook mereka. Memang benarlah kita perlukan idea baru sentiasa untuk terus bertenaga dan bersemangat untuk membuat pemasaran yang berterusan dan konsisten. Namun kita tidak semestinya perlu membelanjakan jumlah wang yang besar untuk refresh idea ini kerana seperti yang kita tahu tidak semua

Ayat power marketing hasilkan promosi berkesan

Ayat power marketing atau dalam bahasa teknikalnya ialah copywriting. Teknik ini banyak digunakan dalam aktiviti promosi. Sebenarnya ramai yang tidak sedar tentang ujudnya disiplin ilmu ini. Lebih ramai dari kita ambil mudah teknik ini dan anggap ianya tidak penting. Nak buat pemasaran pun ikut dan je dan main belasah atau hentam keromo. Kita perlukan ilmu

Skrip ayat yang power adalah ayat yang mampu membuatkan prospek tak senang duduk

Anda anda sedang tercari-cari formula ayat power yang boleh membantu anda membuat jualan? Anda dah cuba pelbagai skrip tapi masih belum menjadi? Sebenarnya anda tidak perlu risau langsung. Pemasaran adalah melibatkan ekesperimen atau bahasa mudahnya try and adjust. Tidak bermakna anda cuba sekali je terus menjadi dan meletop. Orang yang sudah berjaya selalu akan menceritakan

Cara berkesan guna ayat power untuk close sale

Anda tentu pernah alami situasi begini Sekarang ni…..SUSAH SANGAT nak penuhkan slot order sebab tak pandai nak buat sale. Banyak yang minta no akaun M2U tapi lepas tu tiba-tiba terus senyap tanpa berita. Ada juga yang rajin booking tapi tak serius nak beli. Orang yang betul-betul minat tak dapat beli so dia beli tempat lain.
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com