Tag Archives: ayat power marketing


Cuma tanya pada diri sendiri kenapa korang berani nak beli online? Kan. Banyak kes yang mana kita akan rasa pelik bin ajaib ialah masih ada orang yang tak percaya nak beli online. Masih ada orang yang tak berani nak guna Read more…


Cakap pasal bisnes je mesti nak sentuh topik modal. Sebenarnya untuk permulaan tak ada pun tak apa. Cuba bayangkan anda nak jual barang terpakai. Perlu keluar modal ke? Kalau jual produk kecantikan hatta pun produk boleh dapat dari dropship. Itu Read more…


Bagi yang tengah membaca post ini…saya tahu anda kekeringan idea nak tulis apa untuk promosikan bisnes anda. Skill menulis ni memang bukan semua orang ada. Kalau ada pun dia timbul tenggelam. Sekejap semangat nak tulis tu membara sangat. Ada masa-masa Read more…


Saya sentiasa mengikuti perkembangan terkini tips-tips marketing oleh otai-otai melalui grup-grup atau wall facebook mereka. Memang benarlah kita perlukan idea baru sentiasa untuk terus bertenaga dan bersemangat untuk membuat pemasaran yang berterusan dan konsisten. Namun kita tidak semestinya perlu membelanjakan Read more…


Ayat power marketing atau dalam bahasa teknikalnya ialah copywriting. Teknik ini banyak digunakan dalam aktiviti promosi. Sebenarnya ramai yang tidak sedar tentang ujudnya disiplin ilmu ini. Lebih ramai dari kita ambil mudah teknik ini dan anggap ianya tidak penting. Nak Read more…


Anda anda sedang tercari-cari formula ayat power yang boleh membantu anda membuat jualan? Anda dah cuba pelbagai skrip tapi masih belum menjadi? Sebenarnya anda tidak perlu risau langsung. Pemasaran adalah melibatkan ekesperimen atau bahasa mudahnya try and adjust. Tidak bermakna Read more…


Anda tentu pernah alami situasi begini Sekarang ni…..SUSAH SANGAT nak penuhkan slot order sebab tak pandai nak buat sale. Banyak yang minta no akaun M2U tapi lepas tu tiba-tiba terus senyap tanpa berita. Ada juga yang rajin booking tapi tak Read more…


Sila beri perhatian ya jika anda adalah seorang pemilik bisnes. Kenapa saya beritahu macam ni? Ini ialah kerana tiada berita gembira selain post ini… Baca dengan teliti ya kerana saya akan dedahkan cara nak mempromosikan produk dengan betul. Saya tahu Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com