Tag Archives: ayat iklan power


Cakap pasal bisnes je mesti nak sentuh topik modal. Sebenarnya untuk permulaan tak ada pun tak apa. Cuba bayangkan anda nak jual barang terpakai. Perlu keluar modal ke? Kalau jual produk kecantikan hatta pun produk boleh dapat dari dropship. Itu Read more…


Mesti biasa dengar jika nak jual produk kat facebook, iklan mesti power! Ini adalah contoh ayat jual ubat kurus, bermacam jenis iklan boleh di buat antaranya :   Iklan no.1 : Kuruskan badan dalam 2 minggu tanpa bersenam dan berlapar! Read more…


Bukan mudah nak buat iklan sebab tu kita ingat balik dulu-dulu la bila kita tengok tv best sangat sebab memang kalau ada cerita movie tu dia tayang tanpa gangguan. Lagi satu berita pun memang skema semua cerita pasal perkembangan semasa. Read more…


Bila buat iklan kita mesti jelas supaya pelanggan pun jelas. Masalah iklan ialah apabila kita tak jelas. Bila kita sendiri tak jelas, iklan akan jadi celaru. Bila iklan tak betul, pelanggan buat dek je. Kenapa jadi begitu?


Terasa sukar untuk hasilkan jualan di facebook ? Jika ada terasa sukar ini bermaksud anda ada mengalami tanda-tanda prospek tak hiraukan promosi yang anda lakukan. Ayat promosi anda langsung tidak dapat menyentap emosi prospek. Anda harus segera perbaiki keadaan ini Read more…


Anda anda sedang tercari-cari formula ayat power yang boleh membantu anda membuat jualan? Anda dah cuba pelbagai skrip tapi masih belum menjadi? Sebenarnya anda tidak perlu risau langsung. Pemasaran adalah melibatkan ekesperimen atau bahasa mudahnya try and adjust. Tidak bermakna Read more…


Anda tentu pernah alami situasi begini Sekarang ni…..SUSAH SANGAT nak penuhkan slot order sebab tak pandai nak buat sale. Banyak yang minta no akaun M2U tapi lepas tu tiba-tiba terus senyap tanpa berita. Ada juga yang rajin booking tapi tak Read more…


Sila beri perhatian ya jika anda adalah seorang pemilik bisnes. Kenapa saya beritahu macam ni? Ini ialah kerana tiada berita gembira selain post ini… Baca dengan teliti ya kerana saya akan dedahkan cara nak mempromosikan produk dengan betul. Saya tahu Read more…

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com