SEO boleh bantu banyakkan like dan promosi produk

Tak main SEO boleh.

Tapi kena kerja kuat sikit.

Bukan sikit tapi banyak.

SEO boleh bantu ringankan beban promosi.

Like banyak lebih mudah nak promosi.

SEO tu apa?

Apa tiba-tiba citer SEO ni?

Selalunya bab citer SEO je akan citer bab ‘keyword’.

Keyword boleh jadi nama produk, fungsi produk, jenama dan macam-macam.

Keyword mestila popular.

Jika tak popular memang tak dapat den nak tolong.

Rezeki elok dapat keyword baeekk punya memang untunglah.

Like datang sendiri dan promosi pun percuma je.

Tapi kenalah buat post dan update tapi tak seteruk kalau kita pilih keyword yang ntah ape ape dan tak glamer.

Memang sesak nafas dan menghabehkan beras nak buat promosi sana sini.

Tak banyak sikit bacalah tentang SEO … tak rugi.

Ilmu percuma boleh baca dari Google.com je.

Nak belajar cepat tak?

Baca dan korek ilmu SEO pantas dari orang yang lebih tahu.

Nak tahu klik sini —> ilmu SEO pantas

10 thoughts on “SEO boleh bantu banyakkan like dan promosi produk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *