Kos iklan mahal bila buat FB ads?

Fb Ads Murah

Ingatkan FB ads tu senang jer!

Set dan letak duit .. bedesup sales masyukk.

Bole tido tapi sales masuk waktu tido… kan.

Nasib baik kalau tak tebako je duit gitu.

Tak dinafikan ada ramai yang dah berjaya dengan FB ads cumanya keraknya agak tebal.

Maksudnya sales tinggi la jugak tapi lepas tolak modal FB ads, adalah satu per tiga tinggal untung ciput.

So kena belajar lagi dan lagi fine tune sampai kos iklan tu jatuh merudum masa tu bolehlah declare sales profit meroket.

Letih.

Satunya nak monitor dan keluar modal banyak kemudian letih juga bilamana sale tak menjadi malah kena top up modal huhu kena hati-hati.

Apa kata kalau ada cara nak dapat profit margin tinggi tak perlu tolak kos iklan yang tinggi…lagi best kan.

Guna teknik marketing yang PERCUMA kurang modal malah buat engagement dengan buyer secara natural, organik dan secara manual tapi pasti in shaa Allah.

Adakala elok juga guna teknik free untuk tampung balik kerugian iklan yang tak datangkan income masa guna FB ads dulu masa tak pandai dan duit terbako tu.

Sentiasa bersedia dengan alternatif terbaik supaya bisnes terus maju.

Amin.

Klik sini —-> Pemasaran FB bagi yang TAK SUKA FB ads

Fb Ads Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *