Proton SUV X70 menyuntik semangat baru
Kita telah menunggu saat ini sejak Proton dan Geely mengikat simpulan kerjasama pada pertengahan tahun lepas, dan akhirnya masa yang ditunggu tiba – Proton X70 telah dilancarkan secara rasmi di Malaysia! SUV pertama pembuat kereta negara, yang dilancarkan oleh perdana menteri (dan bekas pengerusi Proton) Tun Dr Mahathir Mohamad di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur menandakan satu peristiwa penting sebagai model pertama yang dibina dengan kerjasama konglomerat Cina.

Seperti biasa, kita akan bermula dengan perkara yang paling penting dan yang kita tunggu – harga. Empat varian ditawarkan – Standard 2WD pada RM99,800, Eksekutif 2WD pada RM109,800, Eksekutif AWD pada RM115,800 dan Premium 2WD pada RM123,800. Semua harga, samada di Timur dan Barat Malaysia, berada di jalan tanpa insurans, termasuk waranti tanpa had baru (masih lima tahun).

[PERHATIAN!] Nak Contoh Ayat Jualan FB dan Instagram SEGERA? Hanya COPY, ADJUST & PASTE Ayat Jualan Ini untuk Mula Promote Produk dan Servis Anda HARI INI! ---> Apply Template Ayat Jualan Ini di Akaun FB Profile / FB Group / Instagram Anda SEKARANG dan Lihatlah Bagaimana Hasilnya!

About Azam Mohd 699 Articles
Penulis blog merupakan blogger sambilan. Blog ini juga menerima artikel dari penulis luar yang ingin menunjukkan bakat atau ingin memasarkan produk dan servis masing-masing di blog ini secara PERCUMA sebagai aktiviti CSR dan dakwah. Sila hubungi penulis jika berminat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*