Ayat promosi iklan produk tak menjadi?

Step pertama-tama sekali apabila buat promosi ialah keupayaan untuk tarik perhatian.

Gagal menarik perhatian alamat awal untuk tutup kedai.

Jadi usahalah macam mana pun, tarik perhatian pelanggan dulu.

Kemudian apabila dah tertarik maka barulah terbuka hati mereka nak tahu.

Lepas tu terbaca sebab nak tahu apa dia yang menarik sangat tadi tu.

Selepas habis baca barulah tau memang menarik rupanya timbul pula rasa teruja.

Nak tahu lagi maklumat lanjut apalagi barula respon.

Jadi proses yang mula-mula tadi nak buat ayat promosi nak tarik perhatian perlulah buat betul-betul.

Jika tak, sia-sia usaha marketing yang dijalankan.

Bab ini memang ramai putus asa sebab ingat kacang je nak bisnes online ni.

Posting ayat biasa-biasa, maaf orang tak layan.

So, Bagaimana buat ayat nak tarik perhatian?

Klik sini ketahui formula bina ayat promosi yang POWER!

3 thoughts on “Ayat promosi iklan produk tak menjadi?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *