Peluang kerja dari rumah

Takde siapa yang tak mahu kerja.

 

Sedegil-degil penganggur pun mesti dia nak kerja.

 

Tiada kerja tiada duit.

Nak makan, nak rehat, nak mandi …semua nak pakai duit.

 

Takkan nak mengharap ke orang lain.

 

Malu la kan?

 

Kini ada satu syarikat yang ingin memberi peluang kerjaya.

 

Satu syarikat tempatan yang mengumpulkan semua kerja-kerja yang perlu dibereskan dari seluruh dunia.

 

Jadi kebanyakan kerja tersebut adalah dalam bentuk tugasan dalam bahasa Inggeris.

 

Kelayakan yang diperlukan pula tidak memerlukan effort yang banyak untuk anda memulakannya.

 

Kita perlu mendaftar terlebih dahulu di laman web kerja dari rumah sebelum boleh memilih tugasan yang sesuai serta ikut kemampuan dan bukan ikut sedap tangan nak klik semua job.

 

Lagi satu persaingan juga sengit. Ye lah ramai yang perlukan wang maka satu job mungkin perlu berebut kecuali jika kita sentiasa follow perkembangan.

 

Setiap emel tawaran kerja yang kita terima…teruslah buka emel dan baca maklumat berkenaan tawaran pekerjaan samada kita mampu.

 

Jika ya, teruskan sahaja dengan pemilihan kerja dari rumah yang di perlukan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shakleebangiasnida.esp.vitc (@shakleebangikedaivitamin) on

About Azam Mohd 668 Articles
Penulis blog merupakan blogger sambilan yang 'on and off' menulis tidak tentu masa ikut mood yang terlintas. Blog ini juga menerima artikel dari penulis luar yang ingin menunjukkan bakat atau ingin memasarkan produk atau servis masing-masing di blog ini. Sila hubungi penulis jika berminat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*