Nak jual produk online ayat iklan mesti power

Mesti biasa dengar jika nak jual produk kat facebook, iklan mesti power!

Ini adalah contoh ayat jual ubat kurus, bermacam jenis iklan boleh di buat antaranya :

 

Iklan no.1 : Kuruskan badan dalam 2 minggu tanpa bersenam dan berlapar!

Iklan no.2 : Turunkan berat badan dalam 2 minggu tanpa berlapar dan bersenam!

Iklan no.3 : Tanpa bersenam dan berlapar, anda boleh kurus dalam 2 minggu!

 

Sebenarnya ayat iklan kat atas ok dah cuma tak power.

Ketahui ayat iklan yang power dengan tukar iklan jadi mcm ni :

 

“Anda nak tak pakai kembali jeans saiz 27 anda yang dah lama tersimpan dalam almari tu?.”

 

Anda nampak tak perbezaannya?…iklan lebih natural, tak nampak sangat nak menjual…

Realitinya, pengguna fb dah muak melihat masalah itu dari sudut yang sama.

Hari-hari disuapkan dengan iklan “GEMPAK” dari pelbagai peniaga.

Tekniknya simple.

Klik sini ketahui cara promosi dengan ayat yang betul!

4 thoughts on “Nak jual produk online ayat iklan mesti power”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *