Nak bisnes tapi takde pengalaman marketing?

Adakah anda orang yang takde pengalaman dalam marketing langsung, tetapi ada semangat yang tinggi untuk berbisnes?

Tiada masalah.

Ini bukan saya cakap.

Tapi otai bagi jaminan.

Nak ke belajar:

1. Strategi Gerilla Marketing – Saya akan ceritakan bagaimana anda boleh buat marketing tanpa guna FB Ads, dan tanpa menggunakan kos pun..

2. 7 Steps dalam #Meroket Jualan – Biasanya anda menjual sorang2 dan syok sendiri saja kan.. dalam 7 steps ni, saya akan ceritakan bagaimana anda boleh tingkatkan jualan anda dan besarkan rangkaian anda.

3. Strategi Menjual Tanpa Menjual – Ramai yang menjual dengan cara Hard Selling. Sebenarnya cara hard selling ni bukan saja susah nak menjual, lagi la menyebabkan orang lain “ban” atau “unfren anda”. Jadi, dalam ebook ini, saya akan bagi idea kepada anda bagaimana untuk create ayat menjual tanpa nampak pun anda sedang menjual (softselling)

4. Teknik Mengenalpasti Lubuk-lubuk Sasaran – Nak memancing, mestilah nak kena cari lubuk yang banyak ikan kan.. Dan nak kena tahu ikan apa yang kita nak pancing kan. Sama la dalam bisnes.. Kenapa kita nak menjual di tempat orang yang takde potensi nak beli produk kita? Jangan risau, dalam ebook ni, saya akan share macamana cara sebenar nak kenalpasti lubuk-lubuk customer yang berpotensi untuk beli produk anda ni.

5. Teknik Closing Gaya #Meroket – Saya akan share bagaimana cara saya train mentee saya untuk buat close deal dengan cara cepat dan dalam kuantiti banyak. Teknik ni nampak simple, tapi kita dah susun supaya senang untuk perangkap prospek untuk terus menjadi customer anda.

Pelajaran tambahan yang anda akan dapat ialah:

1: Teknik #Meroket Profile FB – Saya akan tunjukkan step by step bagaimana cara sebenar untuk anda buat marketing di profile sendiri.

2: Kuasa membeli dulu sebelum menerima – Saya akan dedahkan salah satu rahsia dalaman yang saya amalkan dalam membuat jualan selain daripada berhadapan dengan customer.

3: Teknik #Meroket Whatsapp – Saya akan dedahkan cara untuk anda maksimumkan penggunaan whatsapp untuk mendapatkan database customer dengan mudah sekali.

4: Senarai Facebook Group yang saya dah asingkan siap-siap mengikut Komuniti/kawasan, Group Menjual dan Group2 Premium.

Hanya mereka yang kental akan maju ke depan.

Jika anda orangnya  tahniah!

Klik sini —> Marketing FB cara back to basic (asas tapi power!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *