Nak bisnes tapi tak ada modal besar ?

Jika anda menganggap nak bisnes mesti perlu ada modal besar maksudnya anda belum lagi buat penyelidikan menyeluruh.

Memanglah jika ada modal besar lebih mudah nak bisnes.

Malah nak lingkup pun mudah juga.

Lebih besar modal lagi banyak risikonya.

Kecuali bagi bisnes yang dah besar dan establish dah tentu main juta-juta.

Tapi kita ni cakap pasal small bisnes owner untuk pendapatan kedua etc takkanlah nak cakap juta-juta.

Kalau boleh jangan pinjam bank apatah lagi nak pinjam adik beradik saudara mara.

Payah dibuatnya nanti bila bisnes tak menjadi.

Oleh itu buang semua risiko.

Nak mula menjual guna strategi pemasarannya yang tak perlu upah iklan bagai tapi hanya buat kaedah promosi tidak berbayar. Pernah dengar tak?

Mungkin anda pernah dengar tapi belum pernah nampak kan.

Macam tidak logik tapi possible boleh dibuat.

Hanya kena tahu caranya.

Mahu ke?

Tahu tak mana nak dapat stok harga borong yang murah yang mana kita boleh jual semula untuk dapat untung?

Klik sini —-> Mulakan bisnes anda dengan modal minima sahaja

3 thoughts on “Nak bisnes tapi tak ada modal besar ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *