Mobicow sent you $8.06 USD


Mobicow ni selalu hantar email setiap pertengahan bulan.

Setakat ni belum pernah miss hantar duit masuk ke paypal aku tiap tengah bulan.

Amaun yang aku dapat purata macam tu la sebab ikut trafik blog.

Spesel Mobicow ni macam adsense jugak cuma dah nama mobicow, iklan dia hanya keluar bagi yang browse blog aku guna smartphone.

Bagi yang browse pc ke laptop memang tak terkesan.

Tak payah terang la kot konsep macam adsense je. Sama.

Komisen ni aku dapat dalam USD dan tidak di convert ke nilai RM.

So bila masuk akaun paypal, dia remain as USD.dan boleh guna as USD.

Duit Mobicow ni saje kumpul cukup satu tahun memang boleh renew domain blog. Memang boleh sangat dan berlebih.

So bayangkanla aku ni berblog ni free je ni. Kos blog ni murah je Asal dulu RM60 jek tapi bila dah lama nak tambah ruang data upgrade ler ke RM100 jer pun.

Tu untuk setahun.

Bayangkan itu baru Mobicow so mana-mana yang minat nak ada duit lebih banyak peluang sebenarnya.

Jika nak sukses perlu keluar dari zon selesa.

Chewah baru income ciput nak citer pasal sukses. Apa salahnya kan aku pun dah letak target ke tahap financial freedom.

Jangan takut, letak jer dulu target.

Sementara tu cari jalan tambah trafik, tambah income Mobicow!

Amin.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com