Mobicow…satu lagi peluang buat duit untuk blogger

Bukan skim cepat kaya.

Macam adsense tapi bukan.

Komisen di beri setiap kali impression.

Komisen dalam USD, masuk paypal.

Lihat saja dibawah.

Ini baru sikit.

Memang pasif, memang malas tapi ada hasil.

Ini screenshot bukti dulu la masa mula start.

mobicow

Ini screenshot baru je update hari ni (14/6/2014). Tak caya cuba tengok.

mobicow1

Jangan tak percaya ye. Ini duit pasif. Boleh tengok screenshot pembayaran komisennya melalui paypal. Ini notis ke emel kata dia bagitau dah bayar.

mobi

OK, dah percaya kan!

Daftar Mobicow kat sini, lengkapkan info yang di kehendaki. Percuma je. Takde yuran apa.

Apa itu Mobicow?

Tengok pada namanya ia adalah platform iklan yang ditujukan kepada pengguna mobile phone.

Hanya ada satu yarat yang paling penting.

Kita mesti ada blog.

Takde blog? Susah la macam ni…mana nak letak kod iklan kan.

So, sendiri belajar buat blog, letak kod iklan.

Setiap kali impression, ada wang masuk (sen…sen)

Tunggu sebulan tengok dan harvest USD dengan Mobicow.

duit mobicow

6 thoughts on “Mobicow…satu lagi peluang buat duit untuk blogger”

  1. shaifful terima kasih kerana berminat. syarat utama anda mesti ada blog. syarat kedua, daftarlah dengan mobicow. anda akan diberi satu code dan pasanglah code ini dalam blog anda. in shaa Allah. tidak perlu apa-apa yuran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *