Kerja part time 2017 secara online dilancarkan!

Antara kekangan untuk buat kerja part time ialah masa dan modal.

Bayangkan jelah dengan kerja utama sahaja kita dah penat.

Belum lagi ditambah dengan pening kepala dan masalah yang timbul kat tempat kerja.

Itu sahaja sudah cukup untuk kita katakan tidak pada kerja tambahan.

Apa? Nak tambah problem?

Lebih baik duduk diam-diam dan relaks sebab nak berehat dari kepenatan yang belum habis di tempat kerja.

Tetapi itu semua bergantung kepada jenis kerja part time tu.

Kerja di mana? Kalau jauh memanglah…duit minyak lagi, nak meredah trafik lagi mungkin tak sanggup dah.

Kerja berapa lama? Uihh…kerja kerja kerja bila la pulak nak rehat.

Bos dia macam mana …ok ke? Itu kalau ok, kalau tak ok ?

Memang banyak faktor yang nak diambil kira sebelum kita nak buat keputusan untuk kerja part time.

Sebabnya ia perlukan komitmen.

Tapi sebenarnya ada jenis kerja part time yang tidak mengikat kita.

Masa kerja fleksibel dan takde bos yang nak perati kita kerja.

Kita adalah bos, kita juga pekerja.

Jika rajin boleh la dapat hasil banyak tapi kalau malas telur ayam la jawabnya.

Ianya ibarat kerja sendiri yang kita sendiri kawal.

Kemudian untuk tujuan promosi kita tidak perlu tenaga yang banyak.

Cukup dengan guna smartfon dan facebook jika itu yang kita ada.

Tak perlu keluar rumah dan jumpa orang pun.

Mudah kan.

Program ini banyak ditawarkan cuma ramai je yang tak tahu.

Inilah kerana syarat program ini anda perlu terlebih dulu join program ini.

Setelah join dan upgrade ke akaun premium barulah program ini akan didedahkan dengan lebih detail.

Jika berminat, anda boleh join program NiagaFB ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *