Kan mudah menjual online kat Mudah.my




Nak tanya.

Barang ni kita dah tau kat oversea memang ada.

Tapi dia ada kat ebay je itupun tak ship ke Malaysia.

Jika kita cari satu barang dan kita taip kat Google tak jumpa.

Satu tempat online yang kebarangkalian tinggi untuk jumpa pelbagai jenis barang adalah Mudah.my, Lelong, Low Yatt forum etc.

Selalunya Mudah.my harga barang ada banyak pilihan dan nak menjual di sana pun tak banyak songeh.

So kalau kita dah ada barang dan tak tau mana nak start saya cadang anda jual di Mudah.my.

Cuba try daftar ProNiaga ianya percuma lagi best pula boleh letak alamat website.

Nampak tak permainannya?

Curik sikit trafik Mudah.my dan tarik ke website kedai anda.

Takde website pun ok, ProNiaga pun boleh untuk permulaan.

Mudah.my ni portal besar dan jadi tumpuan ramai.

Tak salah mencuba nasib di sini.

[PERHATIAN!] Nak Contoh Ayat Jualan FB dan Instagram SEGERA? Hanya COPY, ADJUST & PASTE Ayat Jualan Ini untuk Mula Promote Produk dan Servis Anda HARI INI! ---> Apply Template Ayat Jualan Ini di Akaun FB Profile / FB Group / Instagram Anda SEKARANG dan Lihatlah Bagaimana Hasilnya!

About Azam Mohd 699 Articles
Penulis blog merupakan blogger sambilan. Blog ini juga menerima artikel dari penulis luar yang ingin menunjukkan bakat atau ingin memasarkan produk dan servis masing-masing di blog ini secara PERCUMA sebagai aktiviti CSR dan dakwah. Sila hubungi penulis jika berminat.

6 Comments

  1. Boleh bro cuma syaratnya jual melalui akaun Pro Niaga Mudah.my sahaja. Jika jual melalui akaun biasa memang tak boleh.

  2. sori bro…silap tengok…yang ada report ad kalau ada fraud, kena tipu dan sebagainya…review memang tak ada…huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*