Kan mudah menjual online kat Mudah.my

Nak tanya.

Barang ni kita dah tau kat oversea memang ada.

Tapi dia ada kat ebay je itupun tak ship ke Malaysia.

Jika kita cari satu barang dan kita taip kat Google tak jumpa.

Satu tempat online yang kebarangkalian tinggi untuk jumpa pelbagai jenis barang adalah Mudah.my, Lelong, Low Yatt forum etc.

Selalunya Mudah.my harga barang ada banyak pilihan dan nak menjual di sana pun tak banyak songeh.

So kalau kita dah ada barang dan tak tau mana nak start saya cadang anda jual di Mudah.my.

Cuba try daftar ProNiaga ianya percuma lagi best pula boleh letak alamat website.

Nampak tak permainannya?

Curik sikit trafik Mudah.my dan tarik ke website kedai anda.

Takde website pun ok, ProNiaga pun boleh untuk permulaan.

Mudah.my ni portal besar dan jadi tumpuan ramai.

Tak salah mencuba nasib di sini.

About Azam Mohd

Penulis merupakan blogger sambilan menulis tips untuk memberi motivasi diri kepada para pengunjung supaya dapat merasa erti hidup dari yang biasa-biasa kepada yang luarbiasa. Bangkitlah dari dalam diri untuk bertindak mencapai impianmu menjadi orang yang memberi manfaat buat ummah!

6 comments / Add your comment below

  1. Tapi satu kelemahan Mudah.my ni, orang tak boleh letak komen atau review mengenai barang yang dijual 😀

  2. Boleh bro cuma syaratnya jual melalui akaun Pro Niaga Mudah.my sahaja. Jika jual melalui akaun biasa memang tak boleh.

  3. sori bro…silap tengok…yang ada report ad kalau ada fraud, kena tipu dan sebagainya…review memang tak ada…huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *